Írok azokról a sorozatokról, amit mostanság nézek. Hátha nem csak Knick rajongók, Walkersök és Kemény motorosok vannak errefelé.
Constantine s01e02
Ez a rész is teljesen rendben volt, az új szereplő is szimpatikus, alakulgat. Átívelő sztori sem igazán hiányzik eddig, de azért remélem lesz valami ilyesmi a későbbiekben.
American Horror s04e03-e04
Egyben néztem meg a "halloweeni" dupla részt. Eddig az évad csúcspontja. Nagyon jól építették fel a címszereplő karakterét, minden egyes momentuma élményszámba ment.
Orange Is the New Black
A horrortúltengést kompenzálandó keresgéltem vígjátéksorozatot, ugyanis a
TBBT és az
SP mostanság nem az igazi, illetve csak keresgéli régi önmagát.
Ez viszont zseniális. Alapvetően inkább dráma komikus köntösbe burkolva, de már csak azért a "pár" poénért megéri nézni. Női börtönben játszódik, az eleve groteszk légkört nem kis iróniával adják vissza. Jóféle.
The Flash
Erről írtam már párszor, továbbra is kellemes kikapcsolódás. Nem erőlteti meg az agytekervényeket, inkább ellenkezőleg, viszont a trükkök jók és a karakterek is szerethetők.
Na meg
Doctor Who. Szerintem méltatlanul kevesen követik, a helyenként béna külcsín miatt sokan felhagynak vele, pedig igazán szórakoztató sci-fi. Eleve a főszereplő egy térben és időben utazó űrlény, kellő humorral, filozófiával és az angol szubkultúra görbetükrével. Kevés az igazán kiemelkedő rész, sok a középszer, de szerintem megéri kivárni azt a pár ütőset.