Sanama írta:Ha első meccset nem krja el, akkor még mindig ő a szöv.kapitány és van vagy 1-3 pontunk a 7 helyett véleményem szerint.
Ezt én is így látom. Jobban jártunk, hogy kikaptunk vele, mert lapátra került legalább.
Bukarestben vele megégtünk volna az egészen biztos, a tegnapi meccsen is elment volna a hajó.
Abban is igazat adok, hogy sajnos gyengék vagyunk játékban, de ebben a csoportban a többi válogatott sem erősebb nálunk. Pali kihozta a maximumot a fiúkból, taktikailag jók voltak az elgondolásai, többet igazán nem lehet várni.
Én abban sem vagyok biztos, hogy van esélyünk a harmadik helyre, de ez a mentalitás, ahogyan küzdenek, kompenzálják a szerény játéktudást, akkor is szimpatikus.
Sajnos ott tart a magyar labdarúgás, hogy ezt is értékelni lehet.
A görög feltámadás biztosan meglesz tavaszra, szerintem ott edzőt akartak buktatni ezekkel a meccsekkel. Az a csapat, amelyik nyáron csak tizikkel hullott ki a VB-n egyenes kiesésben, nem lehet véletlenül ennyire gyenge. Ranieri egy kókler, maradhatna még, de tuti lapát lesz neki még a héten.
Az egyéni értékelésnél én leginkább Balázst emelném ki, igazi vezér volt a pályán.
Jót tett neki a bukaresti gól, teljesen másképpen játszik, magabiztos, felvállalja az egy az egy ellenit és sokszor meg is nyeri.
Kellemes meglepetés volt a jobbhátvéd Fiola szereplése, sokkal jobban tolta, mint Varga ezen a poszton.
Király magabiztos volt, hiába öregecske, meghízott kicsit, még mindig ő a legjobb ezen a poszton. Ez inkább a többiek kritikája kicsit.
Elek Ákos is sokat brusztolt, kemény volt középen, rengeteg labdát szerzett.
Lovrencsics jól szállt be a játékba, döntő momentum volt az ő cseréje.
Geráról meg mit is lehetne mondani? Aki 35 évesen így küzd a meccs végén is, simán odaver a támadónak már középpályán, kockáztatva a sárgát és a következő meccses eltiltást, az minden dicséretet megérdemel. A gólja mestermunka volt, két szájtátó finn védő között.
A legnagyobb negatívum nekem Szalai játéka. Egészen elképesztő mennyire kilóg ebből a gyenge csapatból is. A labdakezelése sokszor megmosolyogtató, méterekre pattan tőle. Nyilván nem egyszerű úgy játszani, hogy valaki a nyakán áll 60-70 percig, de azért ennél jóval többet várna az ember tőle. Ezt a szintet Rudolf is simán lehozza a hazai bajnokságból.
Lehet rosszul láttam, hogy a cserénél besértődve jött le, de jogos volt a lehozatala.