Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
campleadersről tudok infókat, nagyobb, "népszerűbb" iroda, ugyanaz a profilja.danianevem írta:Van valakiknek tapasztalata a CCUSA-ről? Leginkább az érdekelne, hogy gyakorlatban hogyan működik a dolog.
Előre is köszönöm.
Igen, ez az. Köszönöm szépen. Sajnos behalt a gépem, és többek között a könyvjelzőim is elszálltak. Ezer hála érte.palesz77 írta:http://livefootballvideo.com/fullmatchPuyol05 írta:Sziasztok srácok. Múltkor vmelyik topikban találtam egy oldalt, ahol meccseket lehet visszanézni. Főleg barca meccsekre gondolok, de ha jól emlékszek szinte minden meccset meg lehet tekinteni ismétlésben. Remélem tudjátok melyik oldalról beszélek. Szükségem lenne arra a linkre. Nagyon szépen köszönöm.
Ez esetleg?
http://livefootballvideo.com/fullmatchPuyol05 írta:Sziasztok srácok. Múltkor vmelyik topikban találtam egy oldalt, ahol meccseket lehet visszanézni. Főleg barca meccsekre gondolok, de ha jól emlékszek szinte minden meccset meg lehet tekinteni ismétlésben. Remélem tudjátok melyik oldalról beszélek. Szükségem lenne arra a linkre. Nagyon szépen köszönöm.
zola8787 megoldása bejöhet, de annyit hozzátennék, hogy nem árt, ha az ESET vírusírót "örökösen" kölcsönzöd, és letöltesz mellé egy malware-írtót (Malwarebytes Anti-Malware), ami szintén kölcsönözhető, de van hivatalos honlapja is, amiről egy nem teljes verziót le tudsz szedni. Ennek a letöltése után a program nem is engedi az ilyen malware-ek feltelepülését.bouba írta:SaveNevaAppz nevű dolog ez ,mindig telerakja a böngészőt valamilyen hirdetéssel.
Nekem is ez volt, ahogy nekem sikerült: letöröltem a böngészőmet (chrome), aztán a sajátgép - vezérlőpult - programok eltávolításánál megnézegettem amik tutira nem kellenek a gépemre, szóval amiket nem ismertem, azokat letöröltem a francba. Újralőttem a gépet, csináltam egy vírusirtást (ESET-tel, próbaverziót töltöttem le) és visszatettem a chrome-ot.bouba írta:Sziasztok,
beszedtem egy vírust, gondolom nem kell magasan képzett hackernek lenni az eltávolításához,de az képességeimet meghaladja.
Szóval egy SaveNevaAppz nevű dolog ez ,mindig telerakja a böngészőt valamilyen hirdetéssel. (Van adblockom,tehát nem kéne megjelennie)
Googleban rákerestem , leszedtem egy YAC nevű cuccot ,ez sem vált be.
Tudtok valami megoldást? XP-m van még egyébként.
Ha van leolvasód akkor nem nehéz mert csak bedugod a gépedbe átmásolod aztán az újra rárakod . De nagy szakértője én se vagyok a témánakBarcaman14 írta:Memóriakártyát cserélnék a telefonomban, de mielőtt hozzálátok azért kérnék egy kis megerősítést/segítséget, mert nem vagyok nagy szakértője a témának.![]()
Elég egyszerűen minden adatot, programot átmásolni az újra úgy ahogy van, vagy ennél azért bonyolultabb a kivitelezés?
Én innen szerzem be a meccseket. És úgy szedem le, hogy elindítom 720p-be őket online, aztán ezzel lekapom, így gyorsabb..ZBarca írta:Heló!
Az lenne a kérdésem, hogy honnan lehet teljes Barca meccseket beszerezni?
YouTube, illetve keresgélj itt: http://forum.rojadirecta.es/forumdispla ... -descarga-(Full-matches" target="_blank)ZBarca írta:Heló!
YoutubeZBarca írta:Heló!
Teremcipőt vettem, csak stoplisat linkeltem. Trolololololololol.palesz77 írta:De hát ez nem is teremcipő!ZBarca írta: Egy ilyen szépséget választottam, ez volt az egyetlen ami bejött.