Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Védőnek már eddig is bevált, gondolom most betették a kpályára és ott is jól muzsikál. Ha láttad a gólját akkor nem kell magyarázni gondolom...redlions írta:Csak az a baj, hogy most középpályán játszik, ezért olyan hasznos...El Payaso írta:tök jó, Dámianak az az álma h visszatérjen a nyáron hozzánk. Remélem vissza is hozzuk, remek jobbhátvéd lehet/lesz belőle!
Csak az a baj, hogy most középpályán játszik, ezért olyan hasznos...El Payaso írta:tök jó, Dámianak az az álma h visszatérjen a nyáron hozzánk. Remélem vissza is hozzuk, remek jobbhátvéd lehet/lesz belőle!
mér az El pibito szted mit jelent???? talán nem Saviola beceneve???Ádám02 írta:saviolárol beszéltam!!!Rivaldinho írta:kit megvenni?? kiről beszélsz, sztem azt se tudod ki az El pibito..... bazzz....Ádám02 írta:
jó hát meg lehet venni Guly hellyett de ha annyit játszik mintgiuly akkor minek megvenni???
saviolárol beszéltam!!!Rivaldinho írta:kit megvenni?? kiről beszélsz, sztem azt se tudod ki az El pibito..... bazzz....Ádám02 írta:
jó hát meg lehet venni Guly hellyett de ha annyit játszik mintgiuly akkor minek megvenni???
nem torony. tank (asszem'Entrerios írta:Az a félelmem, hogy Rijkaard Saviolát sem szívleli, ahogy Maxit sem, szerintem neki se adna több lehetőséget, mint a "Szőke Toronynak" és ez nem tenne jót pályafutásának. Mindenesetre úgy hallottam, hogy nem érzi olyan jól magát a Nyúl Sevillában és el akar menni onnan a szezon végén.
kit megvenni?? kiről beszélsz, sztem azt se tudod ki az El pibito..... bazzz....Ádám02 írta:
Ja, azon a meccsen a Nyúl nagyon nagy gólt lőtt ballal 16-ról! Azzal vezettünk 1-0-ra.Kluivertinho írta:Igaza van Antinak! Mikor Kluiverttel maradtak ketten elöl, azért gyönyörű dolgokat csináltak. Pl. Barca-Inter 3-0, de ez csak 1 a sok közülSzal egyiket sem szidni. Giulynél bőven technikásabb és sztem gyorsabb is
Kluivertinho írta:Igaza van Antinak! Mikor Kluiverttel maradtak ketten elöl, azért gyönyörű dolgokat csináltak. Pl. Barca-Inter 3-0, de ez csak 1 a sok közülantiimperialista írta:Te néztél Barca-meccseket, amikor Saviola még itt játszott? Ha igen, akkor hogy írhatsz ilyeneket? Az utolsó évében is, mikor itt volt, egyedül Ronaldinho volt eredményesebb nála. Nehogy már ne legyen jó játékos!Sir Maxwell írta:áruljátok már el, mit szerettek saviolában????????
soha nem volt jo játékos, és soha nem is lesz.....
mikor csak ő meg kluivert volt a csatársorban, akkor sem tudott semmit felmutatni, majd pont akkor fog, mikor ilyen etoo-ink vannak
hihetőSzal egyiket sem szidni. Giulynél bőven technikásabb és sztem gyorsabb is
Azért a Frank-Ten Cate páros biztos kitalálna valamit!Zsolti írta:Oké,csak hogyha neaggy isten ez lene,amit kétlek,akkor a pálya kettészakadna öt támadóra,és legjobb esetben öt védekezőre...azt úgy járunk majd mint a madrid,hogy lendületből hozzák ránk majd a lasztikat,a többit meg ismerjük ugyebár
Igaza van Antinak! Mikor Kluiverttel maradtak ketten elöl, azért gyönyörű dolgokat csináltak. Pl. Barca-Inter 3-0, de ez csak 1 a sok közülantiimperialista írta:Te néztél Barca-meccseket, amikor Saviola még itt játszott? Ha igen, akkor hogy írhatsz ilyeneket? Az utolsó évében is, mikor itt volt, egyedül Ronaldinho volt eredményesebb nála. Nehogy már ne legyen jó játékos!Sir Maxwell írta:áruljátok már el, mit szerettek saviolában????????
soha nem volt jo játékos, és soha nem is lesz.....
mikor csak ő meg kluivert volt a csatársorban, akkor sem tudott semmit felmutatni, majd pont akkor fog, mikor ilyen etoo-ink vannak
hihető
De. Ronaldinho.noname írta:Xavi helyett semmiképp se játsszon!!!!!!
Nincs még egy olyan játékos aki 95%-al passzol!
Azért Deco sem arról híres h mennyit segíti a védelmet. Az inkább Edmilson és Motta dolga!Zsolti írta:Hát Van Der Vaart jó játékos meg minden,csak egy a baj,hogy nem azon a poszton játszik ahova ti beraktátok..nem tud védekezni!
Xavi helyett semmiképp se játsszon!!!!!!Ádám02 írta:noname írta:Carvalho se lenne rossz igazolás(bármennyire is utálom), de az előbb említett három játékosnak sokkal jobban örülnék, de ne feledkezzünk el Anton Ferdinadról sem!!!
A középpályára nagyon örülnék van der Vaartnak.Láttam játszani az UEFA kupában. Ugyan nem is jutott tovább a Hamburg,de tőle egyszerűen nem lehetett elvenni a labdát, nagyon techikás játékos, elég gyors és még, ha jól tudom csak 22 éves. Sztem 10-12 milláért elengednék és nagy hasznára válhatna a csapatnak.
Csatárnak egyértelmű mit szeretnék:Henryt és Saviolát.
Jövőre remélem valahogy így fog kinézni a csapat:
Puyol--------Marquez---------Chivu--------Gallas
Edmilson
Xavi-------------Deco(van der Vaart)
Henry-----Etoo-------Roni
szerintem ha jön Van der Vart akkor Xavi hellyett játszhatna!!ugy mint itt állna fela csapat csak Xavi helyett van der vart!!!
noname írta:Carvalho se lenne rossz igazolás(bármennyire is utálom), de az előbb említett három játékosnak sokkal jobban örülnék, de ne feledkezzünk el Anton Ferdinadról sem!!!
A középpályára nagyon örülnék van der Vaartnak.Láttam játszani az UEFA kupában. Ugyan nem is jutott tovább a Hamburg,de tőle egyszerűen nem lehetett elvenni a labdát, nagyon techikás játékos, elég gyors és még, ha jól tudom csak 22 éves. Sztem 10-12 milláért elengednék és nagy hasznára válhatna a csapatnak.
Csatárnak egyértelmű mit szeretnék:Henryt és Saviolát.
Jövőre remélem valahogy így fog kinézni a csapat:
Puyol--------Marquez---------Chivu--------Gallas
Edmilson
Xavi-------------Deco(van der Vaart)
Henry-----Etoo-------Roni