Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a nagy lóf@xt ez a málhás disznó (nem koolyan gondolom):twisted: ide már nem kell ( ezt a barca mellett mondom, pedig Csárli is tuggya h én nagy Ronaldo fan vok..)El Payaso írta:De sztem nálunk jó lenne megint...
ezt sztem maga sem gndolja komolyan, mondjuk a B-be még elféren......
afelesleges hsz pl ami smileból és ebből áll: ÉN MEG NEM! mondom, nekem ezt már halomjával törölték, én már csak tom.... és ne offoljunk, térjünk vissza az eredeti témáhozEl Payaso írta: Pl mi az h felesleges hsz-ek?
Én ezt 5 szóban leírtamÁdám02 írta:Ha elmegy az arsenaltol nem egy interhez megy!!!hanem mondjuk egy milánhoz vagy barcához nem fog megint egy majdnem középmezönyü csapathoz menni!!!!
Olaszországba biztos nem megy.Egyszer már megszívta.laci18 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=109138
Az Inter is szívesen látná Henryt, ideje lenni cssipkedni magunkat.
Henry nem hülye hogy oda menjen!laci18 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=109138
Az Inter is szívesen látná Henryt, ideje lenni cssipkedni magunkat.
Köszönjük, kimerítő válasz volt!HAnonymus írta:Bojan Krkic egy jugó származású szupertehetséges csatár, 1990 aug. 28-án született Spanyolországban amikor a faterja itt légióskodott focistaként. A Partizan Belgrádtól vettük kb 3 éve, egyszer járt Mo.-n a Fradi Christmas Cup-ján. Kb ennyi, szerintem olyan 2010-re várható a kezdőbe... Addig még azért ráérünk...
Engem a nemzetiségeFernando írta:Engem a kora érdekelne! 15?16?17? mennyi lehet?Bapszi írta:Azt is megmondhatná valaki,hogy ki az a Krkic,mert olvastam itt a fiatal tehetségek közötta nevétt....
Engem a kora érdekelne! 15?16?17? mennyi lehet?Bapszi írta:Azt is megmondhatná valaki,hogy ki az a Krkic,mert olvastam itt a fiatal tehetségek közötta nevétt....
a bonzetti a real átigazolási tanácsadója, és ez csak egy "jóslat" volt tőle, semmi több az ő feltételezése...Bapszi írta:Srácok!Valaki nem tudja mi ez az új marhaság-Eto'o-chelsea,Henry-Barca???Nem igazán értem,és ki ez a Ernesto Bronzetti?Előre si köszi...