MR. TROMORT777 írta:Keresem a Like gombot Feast4, de nem találom. Ezen jót derültem.
Először is köszi!
MR. TROMORT777 írta:
Sajnos teljesen abszurd az egész szituáció. Nagyon tehetséges a srác, de ebben a Milito 2.0 státuszban nem ér sokat. Ha pedig ennyire sérülékeny nem értem miért nem még fokozatosabban edzették. Oké, hogy megvettük és várja mindenki, hogy bemutatkozzon, de msot a mikornak másodlagosnak kellene lennie. A lényeg, hogy legyen ép.
Másdoszor teljesen egyet értek, most itt már nem a bemutatkozó meccséről van szó, hanem ha megvettük, akkor lábra kéne tenni, hogy az 5 éves szerződéséből lássunk némi hasznot. Azt már tudjuk, hogy Zubi X-men jobban lenne ha oda keresne mutánsokat, mint nálunk játékoskat. Azért, hogy az ő renoméja "megmaradjon" "nőjön" (nem igazán találok helyes szót erre

) nem éri meg azt, hogy eröltessük a pályára lépését és ne adj Isten még ennél is nagyob bajt csináljunk neki mint ami már eddig is volt.
Ronaldinho&Barca írta:Ha edzésen ennyire porcelán, bele se gondolok mi lesz vele éles szituációban a pályán.
Na ez a másik, ha edzésen föleg, hogy tudják is, hogy sérült tehát nyílván valamennyire kikimélik mégis folyamatosan rásérül a nem tudjuk milyen sérülésére igazából, mert bokátol combon át achilesig mondtak már mindent, akkor mi lesz ha egy jó nagy takó csatár odalép neki?
Ronaldinho&Barca írta:Puyol remélem készíti az öltönyt.
Na ebben se vagyok biztos, hogy egy nagy ötlet. Egy tapasztalat nélküli emberre ilyen posztot rábizni. Amúgy se igazán értem, miért nem az edzői stábba került (pl. mint másodedző az ő vezetői kvalitásával) hanem a vezetés mellé. Ide egy olyan ember kéne aki csinált már ilyet és bizonyítottan jó szeme van és meghallgatja az edző kérését is. Főleg egy ilyen zseni után aki idehoz egy lassan testevelésből is örökös felmentést kapó Vermaelen-t. Nem a játékost akarom ezzel bántani mielőtt bárki félreértené, de nem értem, hogy mertek idehozni a legkényesebb csapatrészünkbe valakit aki ezer éve nem játszott és ki tudja mikor fog megint. Alapból is azt hittem már kifizettük az Emirates-t.
Száz szónak is egy a vége: ez felelőtlenség, dilettantizmus, tehehetségtelenség, baromság ) ami még eszembe jut jelző az cenzurázva lenne) vagy rosszabb esetben öncélú volt és jól megtömték érte a zsebüket is, amin annyira megint nem lepődnék meg. Ráadásul ez a huza-vona, hogy felépül nem épül, kezd egy rossz kabaréhoz hasonlítani.