Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem az elsőt ballal rúgta de nem biztosdanianevem írta:Mindkét rekordját mesterhármassal abszolválja. Hát igen.![]()
Az angol szpíker azt mondja, hogy jobblábas mesterhármast szerzett. Figyelte valaki?
Emberhátrányban vagyunk ( most már csak voltunk ) nem volt hülyeség szerintem ez a csere . Legalább tudják ezt a játékot is gyakorolni . 10-10 emberrel folytatódik a meccsMessiNeymarSuarez írta:Miért kellett most Busi? 2 VKP rendszer?
Az elsőre már nem emlékszem pontosan, de a másodiknál visszahúzta a lábát, csak a lendülettel sodorta el. Bár lehet az én érzékem romlott el, mert nézek magyar focit is, ott meg csak favágók vannak...kristop írta:simán jogos volt mindkét lapja. egyik se volt szándékos, de mindkétszer elkésett és hátulról csúszott. iszonyatosan akart, de ez a nagy akarás + a rutintalanság egy pirosat eredményezett neki ma a jó játék mellett.danianevem írta:Úgy éreztem, hogy kiszór valakit. Mondjuk Alvesre tippeltem volna, de Rafinha a logikus választás, hiszen egyik szabálytalansága sem ért lapot...
simán jogos volt mindkét lapja. egyik se volt szándékos, de mindkétszer elkésett és hátulról csúszott. iszonyatosan akart, de ez a nagy akarás + a rutintalanság egy pirosat eredményezett neki ma a jó játék mellett.danianevem írta:Úgy éreztem, hogy kiszór valakit. Mondjuk Alvesre tippeltem volna, de Rafinha a logikus választás, hiszen egyik szabálytalansága sem ért lapot...
Csak Munir van a padon Sandro már visszatért a B-beVakmacska írta:Jöhetne Munir Sandro, ha ott vannak