palesz77 írta:MQuC írta:És, ha Deunak lejár a szerződése, visszajöhet, nem?
De, nyáron visszajön - már ha Lucho is úgy gondolja. A téli átigazolási időszakban viszont még nem jöhet, ezért gondolom, hogy Pedro maradni fog - ha mást nem év végéig, de szerintem utána is sajnos.
Ebben nem vagyok biztos, mert "papíron" a mi játékosunk, így kérdéses, hogy ez igazolásnak számítana-e. Habár nem tudni pontosan mi van a kontraktusban rögzítve.
Vannak olyan kölcsönadási szerződések, ahol bármikor vissza lehet hozni a játékost és nem minősül igazolásnak. (Viszont azt hiszem, ilyenkor a "kölcsönadó" klub állja a játékos fizuját.

)
Ez azért érdekes, mert pl. Denis esetében ki van kötve, hogy csak két év után térhet vissza, logikusan ez a transferban miatt lehet.
Viszont, hogy a Pedro témánál maradjunk, nem vagyok teljesen biztos, hogy adott esetben LE nem engedné-e el. A három kezdő támadó fix, közülük is inkább Neymart tartom annak a játékosnak, aki bármennyire is belekerülhet a rotációba. Suarez és Messi elég fix, főleg úgy, hogy az uruguay-it minél többet akarják játszatni. Lucho pedig meglepően sokat foglalkoztatta a két fiatalt Pedro kárára. Ezt a Tito vagy Martino érában nem tartottam volna igazán elképzelhetőenk.
Ha egy komolyabb ajánlat érkezne szerintem biztos, hogy Bartomeu sem állna Pedrito útjába.