Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De hogy lehet ennyi védekező játékossal felállni?Alfa írta:Nem akarom fényezni a jostehetsegemetAlfa meg jóval a meccs előtt írta: Én mindenképpen Bartrat játszatnám Matyi helyett . De akár lehet egy Bartra-Matyi védőpáros és egy Masch-Busi-Xavi középpálya , bár ez nem túl valószínű viszont elég nagy stabilitást adna a középpályának.de en megmondtam
![]()
Nem akarom fényezni a jostehetsegemetAlfa meg jóval a meccs előtt írta: Én mindenképpen Bartrat játszatnám Matyi helyett . De akár lehet egy Bartra-Matyi védőpáros és egy Masch-Busi-Xavi középpálya , bár ez nem túl valószínű viszont elég nagy stabilitást adna a középpályának.
Méghogy Messi a diktátor!palesz77 írta:Azért érdekes, hogy mennyivel többet játszik Xavi, mióta megszólalt a játékpercei miatt..![]()
visca el barca írta: "Már a legelején kizártam a két védekező középpályás lehetőségét, az én játékrendszerembe egyszerre csak egy fér bele."
mindezt 3 hete mondta
Mondjuk engem az nem zavar, ha változtat a véleményén, legalább nem ragaszkodik görcsösen valamihez, ami nem működik. Az már kicsit aggasztóbb nekem, hogy a legutóbbi 2 rangadónkon is Xavi kezdett Rakitic kárára.. Remélem nem cserélődik fel szép lassan a kereten belül betöltött szerepük.Erxy írta:Masch-Busi kp. o.O
pár hete még azt mondta, hogy nem gondolkodik double pivotban.
na, ez érdekes lesz.
Szerintem Rakitic helyét Masch veszi át, előző meccsen is mint egy igazi mélységi irányító úgy szórta a hosszú indításokat - jobban is mint a horvát mostanság.Chino írta:Valószínűleg Busuets veszi át Rakitic helyét, de nem tudom ez mennyire nyerő húzás. Elég intelligens játékos Busi és nagyon jól tud passzolni viszont csigalassú, amibe nagyon belebukhatunk.
Hát nem tudom, én valahogy nem örülök ennek. Valószínűleg Busuets veszi át Rakitic helyét, de nem tudom ez mennyire nyerő húzás. Elég intelligens játékos Busi és nagyon jól tud passzolni viszont csigalassú, amibe nagyon belebukhatunk.MessiNeymarSuarez írta:Barça Line-up : Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Xavi Mascherano Busquets - Messi Suarez Neymar
Masche +Busi középpálya DAFUQ
Hát, érdekeeeees..visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Xavi Mascherano Busquets - Messi Suarez Neymar
örülök h pont a valencia ellen kell kísérletezgetni a két szűrős játékkal. amiről LE anno határozottan megmondta h ilyen sosem lesz.
Ezt most nem pontosan értem, Rafinhanak kéne Masch? Csak mert a kis Alcantara védekezésben bőven veri Xavit, pont hogy inkább akkor kéne az argentint játszatni, ha a Maestro kezd. Vagy Maschnak nem kéne annyit védekeznie, ha Rafinha játszik? Bocsi, hogy értetlen vagyok..nagyiibarca írta:illetve ha Masch kezdne vkp-ként akkor jobb lenne Rafit tolni, mint Xavit, mert nem kellene neki annyit védekezni.