Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én sajnos nem tudok egyetérteni ezzel, a legtöbb játékos arcán nem nagyon láttam a küzdés jeleit. Én inkább úgy láttam, hogy szimplán mákunk volt egy szöglet utáni kavarodásbólkristop írta:úristen, a valencia közelebb volt végig a győzelemhez, de küzdésből ötös
Pff, ez miért kell? Szerintem egy ilyen győzelem után be kellene húzni fülünket-farkunkat, egyáltalán nem érdemeltünk győzelmet, nem volt kidolgozott helyzetünk kb. Persze jó, hogy behúztuk, de azért több alázat jó lenne...Roniee21 írta:Na végre.... csicska valencia

De hogy lehet ennyi védekező játékossal felállni?Alfa írta:Nem akarom fényezni a jostehetsegemetAlfa meg jóval a meccs előtt írta: Én mindenképpen Bartrat játszatnám Matyi helyett . De akár lehet egy Bartra-Matyi védőpáros és egy Masch-Busi-Xavi középpálya , bár ez nem túl valószínű viszont elég nagy stabilitást adna a középpályának.de en megmondtam
![]()
Nem akarom fényezni a jostehetsegemetAlfa meg jóval a meccs előtt írta: Én mindenképpen Bartrat játszatnám Matyi helyett . De akár lehet egy Bartra-Matyi védőpáros és egy Masch-Busi-Xavi középpálya , bár ez nem túl valószínű viszont elég nagy stabilitást adna a középpályának.