Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
felháborító dolgok ezek :'((shutterisland írta:mikor bob (feltételezem) fehér ember létére védte itt a cigányokat meg nyomta a mindenki egyenlő sablondumát.
na igen, ez is biztosan véletlen.Arányaiban Mo-on is kb ugyanannyi fehér bűnöző van, mint roma, csak él 8 millió fehér + 1 millió roma, ez a nem mindegy
Este már itt fogja az egész Barca fórum anyázni a másikat, pedig mindenki befejezte ezt a beszélgetéstMQuC írta:Rélszemről is OFF, persze nehéz kiszállni, ha már benne vagyunk.
Egyértelműen a hódításokhoz vezethető vissza, mikor a nagy okos fehér emberek kizsákmányoltak mindent és mindenkit. Nem azért voltak a fehérek rabszolga kereskedők, mert rasszisták voltak, hanem azért voltak rasszisták mert ideológiákhoz kötötten próbáltak hatalmas haszonhoz jutni.hank1ee írta:Teljesen adom ezt.
Valaki szokott rajta gondolkozni amúgy, hogy miből ered a sokszor alapvető gyűlölet két különböző bőrszínű ember között? Például a fehérek és a négerek közti ellentét szerintetek nem a rabszolgatartásra vezethető vissza? Mert azért az tényleg kemény volt, nem kizárható szerintem, hogy a génjeikbe van már ez kódolva.
Arányaiban Mo-on is kb ugyanannyi fehér bűnöző van, mint roma, csak él 8 millió fehér + 1 millió roma, ez a nem mindegy, de ezt hagyom is, gondolom a politika mellett ez is tiltott.MQuC írta: Egyébként a fehér embernél ugyan úgy meglenne a bűnözési ráta szerintem, csak azt nehezebb felgöngyölíteni, mert azt hívják fehérgalléros bűnözésnek.
Én követtem régen a régi, MarioBaloltellis twitterét, ott minden nap 3-szor kigúnyult kifejezetten valakit, ez viszont csak egy ártatlan tréfának tűnik, ráadásul neki is SuperMario a beceneve, mint a képen jellemzett figurának (imádtam a játékot egyébként). Ezegyszer szerintem nem akart megsérteni senkit, mégis most támadják be.Bob_Marley írta:Én meg baromi ellenzem ezt az egészet. Balotellinek tudjuk mennyi esze van, lehet viccesnek szánta csak nem volt az.
Ez lennék, képes vagyok egyetlen hsz-szel lerombolni az imidzsem.MQuC írta:Most akkor Balotelli zsidónéger? Mert én ilyenről még nem hallottam. Egyébként igaz, ami a képen szerepel, mármint a pénzmarkolásról
Az Év Fórumozója díjadnak lőttek![]()
Super Mario ghánai származású, szóval tuti nem, a nevelőanyjának a vallása zsidó. Viszont nem ez a legdurvább kombináció: bemutatnám Jean Ping-et (apai ágon kínai, anyain gaboni).hank1ee írta:Most akkor Balotelli zsidónéger?
Most olvastam csak el a cikket, cím alapján azt hittem, hogy Balo volt a hülye megint, de hát úgy látszik kivételesen nem. Nagyon gáz komolyan, ez kb olyan, mint a múltkor az a szerencsétlen csávó, aki felküldött egy szondát egy üstökösre(?), erre betámadták a feministák, mert hogy szexista pólót hordott egy interjúban szerintük..zola8787 írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... li-2380119
Ezek után a minimum, hogy betiltják a vicc könyveket, mert rossz fényt vetnek a rendőrökre, skótokra, szőke nőkre, stb...
Annyi hó legyen, hogy a földeket befedje rendesen nehogy elfagyjanak a növények, azonkívül lehet -10 fok is de legalább süssön a nap.palesz77 írta:Nemáááár, nem akarok havat!![]()
Ki hogy van ezzel amúgy? Milyen telet szerettek? Nekem a tavalyi volt életem legjobb tele eddig, semmi hó, alig volt -5 alatt a hőmérséklet.. Perfect!
Nemáááár, nem akarok havat!
Szegény Balotelli amúgy. Volt pár húzása, erre már semmit nem tehet anélkül, hogy ki ne forgatnák. Ez a szánalmas álszent világ meg kezd egy kicsit az agyamra menni. Már minden kirekesztésnek, rasszizmusnak és fasizmusnak vna titulálva, ami valakinek/valakiknek nem tetszik... Már kis túlzással szexről se beszéljünk, mer pfúj lassan... Persze, ha melegekről van szó, akkor beszélhetünk, mert ne legyünk kirekesztőekEzek után a minimum, hogy betiltják a vicc könyveket, mert rossz fényt vetnek a rendőrökre, skótokra, szőke nőkre, stb...