2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor LE szokásos hülyesége, hogy mindkét szélső védőnek az ellenfél 16-osán kell lennie. Nemcsoda ha az ellenfelek erre játszanak. Huesca ellen lehet belefér de egy komolyabb csapatnak ez egyenes út a győzelemhez.mess2009 írta: a két Brazilt pedig szépen le-le futják a széleken.
Volt 2 rossz beadása, az elején egy bedobás utáni labdavesztése, plusz egyszer nagyon megverte az a szélső 1v1-be - aki amúgy Rakiticet is csúnyán befűzte egyszer, szóval akkor ő is gáz?Pampalini írta:Elszórt nem egy labdát, a villámgyors 3. Osztályú csatár pedig meg tudja előzni. Bár egy ilyen meccsen nem könnyű pörögni, neki bizonyítania kék... egyébként digi 2 adja!
Nem lefutják őket, hanem amikor fellépnek mögöttük lesz üres terület, és oda lövik be a labdákat - gondolom taktikai utasításra mennek fel.. Nem mindegy azért.mess2009 írta: a két Brazilt pedig szépen le-le futják a széleken.
Elszórt nem egy labdát, a villámgyors 3. Osztályú csatár pedig meg tudja előzni. Bár egy ilyen meccsen nem könnyű pörögni, neki bizonyítania kék... egyébként digi 2 adja!defender3 írta:Mit csinált?Pampalini írta:Douglas csinálja a helyet Montoyának
[auto_cenzúra] a netem és nem tudom nézni
Na mert aztán ma mi baj van vele? A pár olyan hibáján kívül, amiket Iniék is elkövettek..Pampalini írta: Bíztató?![]()
Bíztató?palesz77 írta:Szerintem tök bíztatóan játszik, támadásokba rendre jól lép be, általában jól is játssza meg a labdákat, védekezésben meg nagyon hajtós - második gól előtt is ő szerezte meg a labdát. Semmi baj nincs vele.Pampalini írta:Douglas csinálja a helyet Montoyának
Samper pedig nagyon tetszetős, remélem sikerül megragadnia majd a felnőtt keretben, nagyon tetszik a játékstílusa.
Szerintem tök bíztatóan játszik, támadásokba rendre jól lép be, általában jól is játssza meg a labdákat, védekezésben meg nagyon hajtós - második gól előtt is ő szerezte meg a labdát. Semmi baj nincs vele.Pampalini írta:Douglas csinálja a helyet Montoyának
Azt én is meg tudnám csinálni és még pénzbe is kevesebbe kerülnékvisca el barca írta: ha lesz két olyan beadása ami embert talál, már ász lesz alveshez képest