MessiNeymarSuarez írta:Ez az Iniesta gól nagyon szép volt, nagyon hasonlított a 2009-es Chelsea elleni góljára
Többet lőhetnének a kapura Rakiticcel együtt és szerintem 1-1 mindenképp becsurogna
Sajnos nem láttam a meccset csak a gólokat,és az utolsó 10 percet tudtam nézni.
ne nagyon örüljetek...ez Iniesta szokásos év/1(esetleg2) eltalált lövése....., viszont Rakitic az más tészta, a srácnak láthatóan (van!) jó lövő technikája.
egy két észrevétel még a második félidő alapján:
-még egy harmadosztályú csapat ellen is kockázatos egy - egy játékost két poszton játszatni, különösen úgy, hogy sem az edző sem maguk a játékosok nem képesek megtalálni az összhangot, a hangsúlyt a poszton belül!( a védő elsősorban hátul kell hogy helytálljon!)
-Mathieu vagy még beteg volt, vagy elindult a vissza-fejlődés útján, totál indiszponált játékot produkált.
Douglas: védőként kifejezetten gyenge, támadóként láthatóan otthonosabban mozog , jól bánik a labdával de nem több egy elvárható minimumnál - egy "szakmunkás" szint.
Munir: nekem úgy tűnik egy lufi volt. bele szürkült a játékba és mindent elszúrt.
Sergi R. : ahogy írjátok, cca. u. az mint Douglas, egy tucat ember.
Rafinha: benne látok potenciált, támadó szellemet, némi kreativitást és hajt is rendesen.
Samper: igen, ő is egy ígéret remélem bejön...