Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindenképp támogatom, menjen csak.
Csababarca már írta másik topicban, hogy egy Busi-Verratti cserének örülne, megmondom őszintén, annak én is - nincs ráció benne, csak mivel PSG-t is írtak úgy jött - vagy ha tudnám, hogy Thiago nem sérül le többször - ilyen súlyosan legalábbis - , akkor egy Thiago-Busi cserébe is benne lennék, de ezt csak azért mondom, mert imádom Thiago játékát, nem kell betámadni, hogy ne nosztalgiázzak, én is tudom, hogy ez nem komoly álom..
Busquets csinálhat akármit, akkor is kezdő lesz, hiába játszik jobban MascheranoMessiNeymarSuarez írta:Szerintem kizárt sajnos hogy Masche játszik Busi helyén.MessiCesc írta:Remélem Masche játszik helyette a PSG ellen. Jót tenne neki is egy kis lelátó.
Látom, tudtad értelmezni a lényeget, megragadtad a legfontosabbat.Hát végül is Guzmicsnak is a románok ellen.
Hát végül is Guzmicsnak is a románok ellen.S.Agüero írta:Igen, volt 2 eladott labdája, az egyikből kaptuk is a gólt, azt le kellett volna passzolni.hank1ee írta:Így lesz a hősből közutálat tárgya cirka 1 hét alatt.Sokat tökölt García gólja előtt, de utána kb. hibája nem volt és rengeteg labdát szerzett. Ma szerintem hasznos tagja volt a csapatnak. Ja, és egyébként bármelyik játékosunk elesett volna, ha ráfut az a néger izomkolosszus, abban sem vagyok biztos, hogy nem volt szabálytalan.
Viszont utána hiba nélkül játszott, "jót tett" neki az labdavesztés.
Szerintem kizárt sajnos hogy Masche játszik Busi helyén.MessiCesc írta:Remélem Masche játszik helyette a PSG ellen. Jót tenne neki is egy kis lelátó.
Igen, volt 2 eladott labdája, az egyikből kaptuk is a gólt, azt le kellett volna passzolni.hank1ee írta:Így lesz a hősből közutálat tárgya cirka 1 hét alatt.Sokat tökölt García gólja előtt, de utána kb. hibája nem volt és rengeteg labdát szerzett. Ma szerintem hasznos tagja volt a csapatnak. Ja, és egyébként bármelyik játékosunk elesett volna, ha ráfut az a néger izomkolosszus, abban sem vagyok biztos, hogy nem volt szabálytalan.
respect.hank1ee írta:Nem kellett volna belekevernem a múltat, belátom, nem sok értelme volt, csak próbálom elmagyarázni, hogy ma azért nem volt katasztrófa Busquets.
Azért Busin kívül nem látsz mást szerintem utolsó előtti emberként hazardírozni azzal, hogy nem passzol ha folyamatosan támadják, hanem forgolódik.. PSG ellen is csinált ilyet anno, azt hál istennek lefújta a bíró.hank1ee írta:Előfordul vele párszor ez tény, de ne túlozzunk már, hogy más játékos nem veszít labdát. Csak a közelmúltból Iniesta?
a múltból nem lehet már megélni.....hank1ee írta:Pedig ma jóvátette a hibáját, ami gyakorlatilag az ellenfél szabálytalansága volt. Ha méltatni kell Busquetset, még mindig a 2010-es vb-t felhozni a kedvencem. Ott elég megnézni a döntőt, hogy milyen középpályások játszottak a spanyolok ellen: van Bommel és de Jong, azok a vérbeli vkp-k, akik nem csak a holland válogatottban, hanem az egész világon a legnagyobb pitbullok közé tartoztak (utóbbi még ma is), szinte soha senki nem borította fel őket, mégis mindkettő hülye lenne játszani a mi játékunkat - jó, Bommel nem annyira. Ott sem nyertek valamiért.westerngom írta:"vérbeli" védekező középpályás
Pedig ma jóvátette a hibáját, ami gyakorlatilag az ellenfél szabálytalansága volt. Ha méltatni kell Busquetset, még mindig a 2010-es vb-t felhozni a kedvencem. Ott elég megnézni a döntőt, hogy milyen középpályások játszottak a spanyolok ellen: van Bommel és de Jong, azok a vérbeli vkp-k, akik nem csak a holland válogatottban, hanem az egész világon a legnagyobb pitbullok közé tartoztak (utóbbi még ma is), szinte soha senki nem borította fel őket, mégis mindkettő hülye lenne játszani a mi játékunkat - jó, Bommel nem annyira. Ott sem nyertek valamiért.westerngom írta:"vérbeli" védekező középpályás
Előfordul vele párszor ez tény, de ne túlozzunk már, hogy más játékos nem veszít labdát. Csak a közelmúltból Iniesta?palesz77 írta:Nem, bármelyik másik játékos passzolt volna, és nem várja meg, amíg felrúgják. Ez csak Businak a jó szokása..hank1ee írta:Ja, és egyébként bármelyik játékosunk elesett volna, ha ráfut az a néger izomkolosszus, abban sem vagyok biztos, hogy nem volt szabálytalan.
Nem, bármelyik másik játékos passzolt volna, és nem várja meg, amíg felrúgják. Ez csak Businak a jó szokása..hank1ee írta:Ja, és egyébként bármelyik játékosunk elesett volna, ha ráfut az a néger izomkolosszus, abban sem vagyok biztos, hogy nem volt szabálytalan.