Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az jó, úgyis este lehet a legjobban figyelni órán..danianevem írta: A Corvinuson ilyenkor van. Szerencsére egy-kettőt még egész jó időpontban sikerült felvennem, de összejött egy csütörtök 19:10-es gyakorlat is...![]()
A Corvinuson ilyenkor van. Szerencsére egy-kettőt még egész jó időpontban sikerült felvennem, de összejött egy csütörtök 19:10-es gyakorlat is...defender3 írta:Tárgyfelvétel, ilyenkor?
Tárgyfelvétel, ilyenkor?danianevem írta:Neptun
Az egész alapképzésem elmegy úgy, hogy egyszer sem sikerült a tárgyfelvételhez időben belépni. Fantasztikus ez a rendszer. Lelki szemeim előtt látom a tervezőjének víg kacaját, amint olvasgatja az ilyen sorokat...
Deus írta:...
Na, ha ilyen lenne az én baráti társaságomba kajak szájba is vágnám, de minimum, hogy felvilágosítanám, hogy térjen már észhez.shutterisland írta:szerintem itt elég nagy összefüggés van a között, hogy valaki elkezd így öltözködni, menőbb lesz, több csajnak jön be, több lájkot kap ( ez nem vicc) és akkor megnő az arc.
tehát sok esetben a függvénye a dolog.
szerintem itt elég nagy összefüggés van a között, hogy valaki elkezd így öltözködni, menőbb lesz, több csajnak jön be, több lájkot kap ( ez nem viccazzal még nincs baj, ha valaki felvesz egy piros cipőt. de ha már megy mellé a tabadós kék cicanaci, meg a rózsafüzér az gáz. az ilyen emberek általában beképzeltek, nagypofájuak és azt hiszik attól lesznek menők, hogy ők ilyenek. érdekes, h a szerény, normalis embereken nem látsz ilyen göncöket (kivétel persze mindig van)
22 éves vagyok, szóval még én is inkább abban a korban nőttem fel, ahol te (mármint ilyen közeg volt akkor is, mint amit írtál, még ha 10 évvel idősebb is lennél) mégis tudok valamilyen szinten azonosulni a dolgokkal.persze én nem ebben a korban nőttel fel, hanem a fáramászós, pöttyös gumilabdás, balatonnál 5 forintos mustáros kenyeres korszakban, uhogy én ezt nem érthetem.
ilyen szempontból mondjuk elég konzervatív vagyok, de ez már az én bűnöm.
EltonPrimitive írta:Bocs, hogy belepofázok, de nekem csak egy off jellegű kérdésem lenne: az Elton olyan, mint a "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J"?
Hát, ha a B(usz)M(etro)V(illamos) kombóra gondolsz, az tényleg ritkán működik.sjd írta:Ez mondjuk nekem azért sántít, mert akkor nem egymást majmolnák, ilyen korban meg amúgy is erősebb a csoporthoz tartozás / megfelelés késztetése, mint az egyediségé.recrea írta:csak így tudnak kitűnni a tömegből.
Bakker, akkor most már értem miért nem működött BMW-kulccsal.recrea írta:Két dolog kell hozzá: jobb kézben az Audi kulcs, bal kézben az újépítésű lakásod kulcsa.![]()
Amúgy (sajnos) tényleg elég nagy hatásfokkal működik a dolog.
ilyet nem írtam, mert odaírtam mellé, hogy meg még tudom is én kiknek a véleménye, oda azt gondolsz, amit akarsz, tőlem magadat is.Nyilván aki nem ízlésficamos és nem a buta csitriket hajkurássza, hanem normális csajokat az nolife meg kocka
Nyilván aki nem ízlésficamos és nem a buta csitriket hajkurássza, hanem normális csajokat az nolife meg kockashutterisland írta:és ezt ki dönti el ? te ? és rólad ki dönti el, hogy jól nézel ki, vagy hogy vagány vagy e ?azt hiszi h durva menő, holott nem az.
azoknak a szemében igen is menők, meg kapósak, akiknek meg akarnak felelni (mondjuk a tizenéves csajok) és nyilván a nolifenogirl csé kockák, nyugdíjasok, meg tudom is én kiknek a buzizós véleménye e mellett eltörpül.
és ezt ki dönti el ? te ? és rólad ki dönti el, hogy jól nézel ki, vagy hogy vagány vagy e ?azt hiszi h durva menő, holott nem az.
Erről jut eszembe. Egyik legjobb barátom ismerkedett egy "lánnyal", a csaj úgy 3-4. kérdése már az autóra irányult. Szépen burkoltan, virág nyelven megkérdezte milyen autód van?sjd írta:Bakker, akkor most már értem miért nem működött BMW-kulccsal.recrea írta:Két dolog kell hozzá: jobb kézben az Audi kulcs, bal kézben az újépítésű lakásod kulcsa.![]()
Amúgy (sajnos) tényleg elég nagy hatásfokkal működik a dolog.
Ez mondjuk nekem azért sántít, mert akkor nem egymást majmolnák, ilyen korban meg amúgy is erősebb a csoporthoz tartozás / megfelelés késztetése, mint az egyediségé.recrea írta:csak így tudnak kitűnni a tömegből.
Bakker, akkor most már értem miért nem működött BMW-kulccsal.recrea írta:Két dolog kell hozzá: jobb kézben az Audi kulcs, bal kézben az újépítésű lakásod kulcsa.
csababarca írta:Azért jó kis vihart indítottam el a cipővel,ami amúgy nem piros,hanem bordó...![]()
Ízléses öltözködéshez annyit,hogy mindent tudni kell viselni. Lehet ízlséses egy fehér ing, nyakkendő, fekete nadrág, de ha nem tudja az ember viselni,akkor halott a dolog.