2014.12.13. 18:07:01
Az összes idegenbeli meccsünk hasonló lesz, ilyen mentalitással nem lehet játszani. Szerintem 10 darab sprintet nem hajtott végre summa az egész csapat.
Most egyénekre is le lehet bontani:
-Alves: felesleges foglalkozni vele.
-Piqué: ő ma sem volt rossz.
-Matyi: őt nem tudom értelmezni 1.0.
-Alba: hiába van benne az akarás, egyszerűen alig van jó megoldása,bár nem várom el tőle,hogy ő hozza a meccseket.
-Busi: őt nem tudom értelmezni 2.0.
-Rakitic: jó,aranyos meg minden ahogy gürizik,pacsi, de előrejátékban azon kívül,hogy néha próbálkozik lőni, semmit nem tud hozzátenni.
Xavi: nyáron 95% volt hogy elmegy,most emg a legtöbbet foglalkoztatott játékosok egyike,65 évesen, úgy,hogy nem tud futni.
Itt húzok egy vonalat,és megjegyezném,hogy ez a kp hármas együtt ne játszon, mert alkalmatlanok bármiféle eredmény elérésére is így együtt,még egy Getafe kp és húzós nekik.
Pedro: ő miért kerettag? mindig is ügyetlen volt,de legalább néha eltalálta a labdát,mostmár momentuma sincs sose.
Messi: tőle is ez borzalmasan kevés, hiába akar, nem megy neki sem,szerencséje sincs.
Suárez: még nem szidom, tavaszig kap haladékot, nagy kedvencem, de ez kritikán aluli amit művel.
CSerékkel nem volt gond, kicsit későn jöttek,én már félidőben hoztam volna be Adrianot és Rafinhát,hátha.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."