2014.12.13. 18:25:43
Nem tudom, töröltétek, vagy csak nem sikerült elküldeni, de mégegyszer a véleményem:
"..szottul elegem van ebből az egészből. Gyengék vagyunk, ezzel kezdem. De nem igaz, hogy már vagy 20 kapufát lőttünk ebben a szezonban, nem igaz, hogy egy ilyen kezezést nem vesz észre a bíró, nem igaz, hogy egyszerűen nézhetetlenek a meccseink, mert az ellenfél 11 emberrel nem is védekezik, hanem falat csinál a kapuja elé, nem igaz, hogy a játékosaink 2 perccel a vége előtt adogatják egymásnak a labdát, hogy ki dobja be, nem igaz, hogy alig van helyzetünk, de Suarez sima lövőhelyzetben átlépi Messinek, mert az úgy szép lesz, stb, stb, stb."
Még hozzá: sokan úgy beszélnek erről az évről, hogy most építkezünk. Hm? Mivel? Kivel? Lehetne építkezni, ha nem így igazolunk, vagy még talán akkor is, ha nem lenne tilalom. Nem is bánnám, ha egy év ilyesmire menne el. De ugye a fenti dolgok állnak. Építkezés saját házon belül. Először is, akik játszanak: Alves (jó eséllyel elmegy, és már a múlt) Pedro (nem részletezem), Xavi (múlt, remek igazolásaink mellett kiegészítő lehetne), Matyi (kiegészítőnek kellett volna venni, max 10 milláért), Sergi Roberto (semmi keresnivalója itt), Busi (fel kéne pofozni, mert elképesztően elfásult). Fiataljaink: Montoya (ja, ő nem is), Douglas (ja, ő sem), Munir (ennyi játékidővel sehova nem fog feljődni), Rafinha (amit tavaly láttam benne a Celtában, abból idén semmit nálunk).
Ebből így nemhogy építkezés nem lesz, de ha nem igazolhatunk, jövőre pár kiöregedett, pár totálisan fásult, néhány nem idevaló valamint 1-2 rutintalan játékossal akkorát fogunk égni, mint már több mint egy évtizede nem. Én elfogadnám, ha tényleg csapatépítés miatt rosszabbul szerepelnénk, ez mindig benne van a pakliban, és ránk is férne az újítás. De ez sajnos katasztrófa ami megy, elnököstől, Zubistól, edzőstől.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!"