pep71 írta:
Ez a legfájóbb, hogy itt van egy Neymar-Suarez-Messi csatársor, ami az egyik leggyorsabb a világon és Alba is itt van, ennek ellenére egy [auto_cenzúra] kontrát sem tud vezetni a Barca.
A Real az ilyen csapatok szétkontrázza, Ronaldo nevetve rúgdossa a duplákat, azért mert ők rájöttek, hogy busz ellen sokkal nehezebb, mintha hagyják az ellenfelet egy kicsit feljebb jönni és ezáltal fellazul az egész csapat, máris nyílnak a területk a gyors játékosoknak és ők ezt egyből kihasználják, ebben ők a legjobbak a világon. A másik baj az, hogy viszont, ha arra kényszerülnek, hogy náluk legyen a labda 70%-ban és busz ellen játszanak, már abban is vannak olyan jók, mint a Barca.
Fú, mennyit változott a világ 3 nap alatt.
Kontrákat azért nem tudtunk vezetni, mert nem jött ki annyi emberrel a Getafe, hogy gyorsan végig tudjuk vinni. Először én is ezért téptem a hajam, de aztán direkt figyeltem, ahányszor egy labdaszerzés után megindultunk 4 vagy 5 védő mindig ott állt hátul.
Területet átadni. Hogyan? Azok el nem mozdultak a tizenhatosukról. Max. 2-3 ember szállingózott.
Azt viszont felismerték, hogy lőni kell távolról, de olyan lövéseket eresztettünk meg, hogy rossz volt nézni. Rakitic, Xavi, akiknek iszonyatosan jó lövőtechnikájuk van 2-3 méterrel lövöldözik körbe a kaput. Suarez löketeiről nem is beszélek.
A pontosság volt a másik ami nagyon hiányzott. Ennyire pontatlanul nagyon régen játszottunk. Idén talán még nem is.
A helyzetkihasználásunk az utóbbi két-három meccs alapján azt hittem végre egyenesbe jön, de megint konvergált a 0-hoz. Vagyis gyakorlatilag az is volt.
Ez pedig annyira tipikus szurkolói mentalitás. Mindig az a jó, aki már elment. Alexist, Fabregast úgy oltotta tavaly a fél fórum, hogy Barcelonáig hallatszott, most meg ők lennének a megmentők.
A Real ugyanúgy megszenved a betömörülő csapatok ellen. A játékstílusból adódóan talán nem ennyire, ők sem tudnak sokszor mit kezdeni velük. Viszont velünk ellentétben képesek a kevés helyzetből is kihozni a legjobbat. Hátrányban pedig jobban kinyílik az ellenfél és sokkal könnyebb a dolguk. Almeria ellen is hasonló volt. Hátrányban már menni kellett előre a végén meg meg is itták ennek a levét.
Mi ellenben nagyon gálánsak vagyunk ilyen téren. A kis -és középcsapatoknak pedig tökéletes az X ellenünk, így ehhez mérten fognak játszani.
Messi amúgy hány kapufánál jár már a szezonban? Tudja valaki?
Azzal pedig nincs gond, ha madridisták is írnak ide, szívesen olvasom a másik oldal véleményét is, de Decima légyszi vegyél vissza a sok okosságból .