Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is azt szoktam nézni amint el kezdünk egy kontrát vezetni aki a viszi a bogyót fut vele 10-20 métert aztán megáll és megvárja ami felér a csapatunk 3-4e de addigra az ellen már 10 emberrel a 16oson belül tobzódik!visca el barca írta:játékunk a legszebb martinos korszakot idézte. ilyen játékkal nem lehet ma spanyol bajnokságot nyerni.
észrevette rajtam kívül valaki, hogy mi soha nem tudunk kontrát vezetni? minden meccsen van 5 lehetőségünk, de a 16-osig egyszer nem jutunk el.
Ez a legfájóbb, hogy itt van egy Neymar-Suarez-Messi csatársor, ami az egyik leggyorsabb a világon és Alba is itt van, ennek ellenére egy [auto_cenzúra] kontrát sem tud vezetni a Barca.visca el barca írta:játékunk a legszebb martinos korszakot idézte. ilyen játékkal nem lehet ma spanyol bajnokságot nyerni.
észrevette rajtam kívül valaki, hogy mi soha nem tudunk kontrát vezetni? minden meccsen van 5 lehetőségünk, de a 16-osig egyszer nem jutunk el.
Egyetértek FarkasAttilával meg pezZyvel, ezt szerintem is gondold végig. Ugyanannyi volt a pihenő, mint a Realnak. A PSG nyilván komolyabb ellenfél volt, de fásultság sehogy sem lehet az ok, hiszen nem ugyanaz a kezdő állt ki, mint a párizsiak ellen. Meg egyébként is heti két meccset bírni kellene...ZBarca írta:...
Rakitic helyére jött, sokkal több fantázia volt a játékában. Nem volt az "igazi", de szerintem jót tett a vérfrissítés a középpályán és talán egy fokkal jobb is lett az ő behozatalával.hajnesz írta:Ezzel nagyon nem értek egyet. Ilyen bünrossz Iniestát már régen nem láttam. Fizikai fájdalmat okozott,hogy mennyire körülményes. Már meccs előtt is mondtam,hogy a padunk katasztrofális,s igazam lett.
Sztem ez nem igaz. Hidd el velünk van a gond, nem avval, hogy az ellenfél védekezik. Nézem a Bayern meccseket és ugyan ez a helyzet, csak tudod mi a különbség?? A középpálya. Mert nekünk az a gyenge pontunk. Nem értem Enrikét miért erőlteti Xavit és Busit... annyira lassúak vagyunk, hogy még nézni is rossz (nem hiszem, hogy nem látja, hogy a Rakitic Masc Ini kp sor mennyivel jobb lenne..) És ne hidd, hogy a BL-be is jobb lesz, mert a PSG ellen egy kidolgozott ziccerünk se volt, és itt sem. És nem ez az első ilyen meccsünk ! Egyszerűen a fáj az ahogy a csapat játszik..ZBarca írta:Először is: mi a fenéért játszottuk ezt a meccset szombaton?!Másodszor: hogy lehet az, hogy kettő (2 !!!) tiszta kezezés is volt, de egyiket sem fújta be?!
Harmadszor: amíg ellenünk az összes kiscsapat beáll védekezni, a Real elleni pedig direkt óriási helyeket hagynak, addig nem leszünk bajnokok! Ide tartozik a Királykisasszony műeséseinek a befújása is!
És én most nem akarok Perez maffiázni, meg Uefadrid-ozni, de sajnos ez az igazság!
A bajnoksággal kapcsolatban pedig: én nem vagyok szomorú. Egyáltalán nem. Legalább koncentrálhatunk a kupára és a Bl-re, kivéve, ha azokat is a Reallal akarják megnyeretni.
Nagyon nagyon el vagyok keseredve, hogy hova süllyedt a futballvilág.
Neharagudj, de mindenki hibas hogy 0-0t jatszodott a Barcelona, csak a Barcelona nem? Olvasd el meg1x amit irtal.ZBarca írta:Először is: mi a fenéért játszottuk ezt a meccset szombaton?!Másodszor: hogy lehet az, hogy kettő (2 !!!) tiszta kezezés is volt, de egyiket sem fújta be?!
Harmadszor: amíg ellenünk az összes kiscsapat beáll védekezni, a Real elleni pedig direkt óriási helyeket hagynak, addig nem leszünk bajnokok! Ide tartozik a Királykisasszony műeséseinek a befújása is!
És én most nem akarok Perez maffiázni, meg Uefadrid-ozni, de sajnos ez az igazság!
A bajnoksággal kapcsolatban pedig: én nem vagyok szomorú. Egyáltalán nem. Legalább koncentrálhatunk a kupára és a Bl-re, kivéve, ha azokat is a Reallal akarják megnyeretni.
Nagyon nagyon el vagyok keseredve, hogy hova süllyedt a futballvilág.
Ezzel nagyon nem értek egyet. Ilyen bünrossz Iniestát már régen nem láttam. Fizikai fájdalmat okozott,hogy mennyire körülményes. Már meccs előtt is mondtam,hogy a padunk katasztrofális,s igazam lett.A középpálya is értékelhetetlen volt a támadások tekintetében, Iniesta hozott némi változást, de ez nagyon kevés.
Ini, Bartra, Rafinha, Masch(, Munir). Közülük azért 2-3at legalább elnézegettem volna a kezdőben. Nem mintha ez a kezdő rossz lenne, de azért mégis.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - Rakitic Busquets Xavi - Messi Suarez Pedro
meglepő, de most nincs meglepő.
Denis Suarez egyelore veri az egeszet a legnagyobb igeretnem samper es hallilovic hanem Suarez.Erxy írta:posztok alapján talán, de Sampert el tudnám képzelni a középpálya jobb oldalán, Rakitic/Xavi helyén, akkor pedig már veszélyeztetheti Rafinha perceit is. Samperrel nem lehet azt megtenni, mint SR-rel, nem lelátózhat 10 meccsen keresztül, annál sokkal jobb és nagyobb tehetség. (vkp poszton meg ott van Masch/Busi, szóval nem egyszerű a helyzet)Samper írta:Ha SR helyére kerül Samper, abból Rafinhara nézve semmi hátrány nem származik. Rá nézve Halilovic felhozása lenne veszélyes.
posztok alapján talán, de Sampert el tudnám képzelni a középpálya jobb oldalán, Rakitic/Xavi helyén, akkor pedig már veszélyeztetheti Rafinha perceit is. Samperrel nem lehet azt megtenni, mint SR-rel, nem lelátózhat 10 meccsen keresztül, annál sokkal jobb és nagyobb tehetség. (vkp poszton meg ott van Masch/Busi, szóval nem egyszerű a helyzet)Samper írta:Ha SR helyére kerül Samper, abból Rafinhara nézve semmi hátrány nem származik. Rá nézve Halilovic felhozása lenne veszélyes.
Ha SR helyére kerül Samper, abból Rafinhara nézve semmi hátrány nem származik. Rá nézve Halilovic felhozása lenne veszélyes.palesz77 írta:Ez nem hangzana rosszul, bár kétlem, hogy hosszútávon átállnánk 2 vkp-s rendszerre. De előbb Rafinha kapjon elég percet, utána hozzunk csak fel játékost a középpályára a B-ből..Samper írta:Nem lennék meglepve, ha télen kölcsönbe menne és helyére feljönne Samper. A két vkp.-s felállásnál úgyis kell egy tartalék.
ott a FIFA15MessiCesc írta:Egy Bravo - Alves - Piqué - Bartra - Alba - Masche - Rakitic - Rafinha - Messi - Suárez - Munir kezdőt megnéznék.