Ránézve a dolgokra, megint továbbmehet 3 spanyol aminek örülök. Franciák közül az egyik remélem továbbmegy s az azt is jelentené, hogy 1 angollal kevesebb.

Basel-Portora nagyon kíváncsi leszek a mi meccsünkön kívül.
Pedig ez a legvalószínűbb forgatókönyv, a bajorok az utóbbi hetekben nem brillíroztak, a csoportot pedig minden bizonnyal szépen akarják lezárni. Ha nem így lesz, megkövetem magam.Bob_Marley írta:Engem nagyon meglepne ha itt agyonverés történne, de ettől még megtörténhet. Nagyon jó kis focit láttam tőlük az utóbbi időben, ha esetleg tényleg egy "cseresorral" lépne fel a német csapat akkor benne van nálam a győzelem. Meglátjuk, én szurkolok nekik.hank1ee írta: Guardioláék agyon fogják verni az oroszokat!
Engem nagyon meglepne ha itt agyonverés történne, de ettől még megtörténhet. Nagyon jó kis focit láttam tőlük az utóbbi időben, ha esetleg tényleg egy "cseresorral" lépne fel a német csapat akkor benne van nálam a győzelem. Meglátjuk, én szurkolok nekik.hank1ee írta: Guardioláék agyon fogják verni az oroszokat!
Guardioláék agyon fogják verni az oroszokat!Bob_Marley írta:Nagyon szurkolok az oroszoknak ma. Bayern továbbjutott igaz hogy otthon vannak, de nem lehetetlen nyerni Münchenben sem. Barca mellett ez talán a leginkább várt meccs részemről. Hajrá CSZKA.
Úristen. Mennyire szépen rádőlt...PCsabi írta:Szedd ki!
KATT
Nem értem mi bajod volt vele, kiváló meccs volt szerintem.hank1ee írta:Legközelebb nem nézek ilyen meccset, kivéve ha mi játszunk.
Legközelebb nem nézek ilyen meccset, kivéve ha mi játszunk.gg86 írta:Azért ehhez az ötlettelenséghez erősen hozzájárult az a tény, hogy mindkét csapatnak megfelelő volt a döntetlen. Nagyon nem is törték magukat a fiúkhank1ee írta: Egyébként számítottam rá, hogy nem gálameccs lesz a Juve - AtMa, de hogy ennyire tré, ötlettelen focit játszanak majd, azt nem gondoltam volna. Ezek nagyon csúnyán játszanak.
Azért ehhez az ötlettelenséghez erősen hozzájárult az a tény, hogy mindkét csapatnak megfelelő volt a döntetlen. Nagyon nem is törték magukat a fiúkhank1ee írta: Egyébként számítottam rá, hogy nem gálameccs lesz a Juve - AtMa, de hogy ennyire tré, ötlettelen focit játszanak majd, azt nem gondoltam volna. Ezek nagyon csúnyán játszanak.
Értem!MQuC írta:Erre gondoltam. Hogy igen, létezik, de ne higyjük, hogy ezt ők nem tudják. Vagy sikerül megvalósítani, vagy nem.