Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel nem értek egyet.lui1698 írta:Viszont rajta kívül nem igazán akadt olyan karakter, aki úgy igazán megfogott volna. Talán Hank és Soul plusz Gus, de én úgy éreztem, hogy az ő karakterükből nem tudták kihozni a maximumot. Dzsesszit sikerült úgy belőniük, hogy az elejétől azt vártam, hogy mikor üti el egy MIG, a többiek meg csak szimplán súlytalanok voltak szerintem.
És így szinte egy fő karakternek kellett volna elvinni a sorozatot a hátán, amire volt is már példa a történelemben, hogy nagyon is tud működni (House), de itt ez inkább csak többé-kevésbé jött össze.
True Detective.lui1698 írta:Most pedig kérnék 1-2 már befejezett! sorozatot, amit ajánlanátok megtekintésre, mert jelenleg nem igazán van mit nézni, és olyanba ami fut már nem akarok belekezdeni, egyelőre abból elég a TWD.
kés/alatt, sírhant művek... hát hányszor mondjam még el nektek?lui1698 írta:Most pedig kérnék 1-2 már befejezett! sorozatot, amit ajánlanátok megtekintésre
Ez lehetséges, így belegondolva a nagy kedvencekről közel nem jött ennyi istenítés. Esetleg pár ajánlás, de egyiknél sem volt az, hogy mindenki azt mondja, hogy ha ezt nem láttam még akkor mekkora ökör vagyok.hank1ee írta:Nálam is a GoT volt egy az egybe ugyanez, közel sem érzem annyira jónak, és hidd el, ez a ...ott nagy hype miatt van, itt is folyton írogattuk, mekkora ász a szívás (nekem mondjuk nagyon bejött), alapból így ültél le elé. Ugyanez a GoT-tal, valószínű jobb lett volna leülni elé úgy, hogy egy szót nem hallok felőle. Egyébként amikor elkezdtem a BrBa-et, közel nem hallottam róla annyit, mint a GoT-ról. Nekem a Szökés az etalon, fogták és leadták tv-be, nekem meg leesett az állam...
Nálam is a GoT volt egy az egybe ugyanez, közel sem érzem annyira jónak, és hidd el, ez a ...ott nagy hype miatt van, itt is folyton írogattuk, mekkora ász a szívás (nekem mondjuk nagyon bejött), alapból így ültél le elé. Ugyanez a GoT-tal, valószínű jobb lett volna leülni elé úgy, hogy egy szót nem hallok felőle. Egyébként amikor elkezdtem a BrBa-et, közel nem hallottam róla annyit, mint a GoT-ról. Nekem a Szökés az etalon, fogták és leadták tv-be, nekem meg leesett az állam...lui1698 írta:...
Én anno a 3. évad környékén kezdtem el, akkora már nem bírtam tovább az ismerősök áradozását. Szintén egy erős 8-asnak érzem, de ebben már lehet szerepet játszik az az igen durva hype, ami körülveszi. Talán a Trónok Harcát sem csípném annyira, ha nem kezdem el egyből. Illetve helyenként már a GoT-nál is elmélkedem a kaszánál, mivel egyre inkább háttérbe szorul a címben jelölt konfliktus... De ez egy másik történet.lui1698 írta:Kövezzetek meg, nyomjátok ki a szemem vagy bármi, de iszonyatosan túlzónak érzem az a 9,5-ös átlagot amit az imdb-n kapott a sorozat.
Ezzel nem értek egyet. Ha gondolod, linkelek neked a Doctor Who-ból olyan rész(eke)t, amit elfogultabb fanboyként is elképesztően rühellek.lui1698 írta:Ja, és a Fly című epizód szerintem a sorozat történelem legrosszabbja volt.
Legjobbak is hibázhatnak néha.PCsabi írta:lui1698 írta:Előbb daráltad le a TWD-t, mint a Breaking Bad-et![]()
Egyébként ne lepődj majd meg, ha az elején párszor meg fog fordulni a fejedben, hogy kaszáld a BrBa-t.
Ez a sorozat Belize-be visz minket.visca el barca írta:éééééééééééés ez a pillanat is eljött
feb 8-án indul a better call saulreméljük hozza a brakeing bad-es formáját, imádtam, óriási pali
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=lK_70f7PamE" target="_blank
Én is nagyon várom, kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak még kihozni a karakterből, ezenfelül remélem a sorozat be fog mutatni rengeteg háttérsztorit, hogy mitől ilyen tapasztalt a pénzmosásban.visca el barca írta:éééééééééééés ez a pillanat is eljött
feb 8-án indul a better call saulreméljük hozza a brakeing bad-es formáját, imádtam, óriási pali
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=lK_70f7PamE" target="_blank
Lassan indul be, de szépen kiépíti magát.lui1698 írta:Most kezdem a Breaking Bad-et. Ilyen osztályzatokkal, meg egybehangzó istenítéssel ajánlom neki, hogy brutálisan jó legyen.
http://youtu.be/zIom3LSbB0I" target="_blank
Szerintem veszettül jó, pedig én nem is vagyok valami nagy sorozatos.lui1698 írta:Most kezdem a Breaking Bad-et. Ilyen osztályzatokkal, meg egybehangzó istenítéssel ajánlom neki, hogy brutálisan jó legyen.
Előbb daráltad le a TWD-t, mint a Breaking Bad-etlui1698 írta:Most kezdem a Breaking Bad-et. Ilyen osztályzatokkal, meg egybehangzó istenítéssel ajánlom neki, hogy brutálisan jó legyen.
Örülök, hogy tetszett. A karakterek meg a hangulat a többi évadban is teljesen rendben van, azzal nem lesz gond. Na meg ha az első tetszett, akkor a második...visca el barca írta:befejeztem az american horror story első évadját jó volt, a vége is jó lett. két dolgot azért nem értek
Azért mégsem, legalábbis számomralui1698 írta:Most kezdem a Breaking Bad-et. Ilyen osztályzatokkal, meg egybehangzó istenítéssel ajánlom neki, hogy brutálisan jó legyen.
közben nekiálltam, van még az első évadból 3 rész, egyelőre nincs hűha, de azért eléggé bejön, nem is tudtam h a nagy kedvencen ryan murphy az alkotó... így azért már más szemmel nézem a dolgokat. amugy féltem, hogy ilyen gagyi ijesztgetős, ajtónyikorgatós horror lesz, de szerencsére nemdanianevem írta:Igen és igen. Nem Vámpírnaplók/True Blood meg hasonlók vonal, hanem "normális" horror sorozat kellő abszurditással meg elég nyomasztó hangulattal.visca el barca írta:american horror stroyt nézi valaki itt? jó?
Mindegyik évad egy-egy különálló egész történet, átmenet nem igazán van az évadok között. Az első és a harmadik egy kicsit tinédzseresebb, a második viszont az egyik legjobb évad valaha láttam a összes sorozatot figyelembe véve.
Egy próbát simán megér. Neked inkább a másodiktól ajánlom.