Petr írta:
Alvest, Xavit, Piquét, Busit, Messit, oldalpasszt és Masipot el kell adni, és Ié, Adama, Sandro, Halilovic, Samper, Ortolá és Bagnack jöhet az A-ba. Persze a kezdőbe, hogy szokják a helyet és fejlődjenek.
(ha-ha)
1000%-osan egyetértek. Ha ez nem történik meg akkor nekünk véglegesen reszeltek.
Mielőtt még a fél csapatot kicserélnénk azért bele kellene gondolni, hogy ha például Denist el akarjuk jövőre hozni és beépíteni a csapatba, akkor például Rafinhat addigra olyan szintre kellene hozni a csapatban, ami a játékperceket illeti, hogy ne legyen aggódás, hogy ha ő beáll mi lesz. Mert 2 embert egy posztra egy szezonban szinte lehetetlen. lehet, hogy a Sevillaban jól muzsikál, de ez egy más csapat. Nem egy klasszis még, aki a váltásokat könnyen veszi. Halilovic-ról pedig már leírtam a véleményemet és azóta is tartom.
Deulofeut meg Adamat is hozni. Minek. Mindketten jobbszélsők most pedig ki játszik ott!? És ott van még Pedro is. Amúgy meg én személy szerint inkább Deut hoznám vissza, sokkal több tapasztalata van és a Sevillaban is elég sokat és jól játszik. Adama fejben iszonyatosan kevés, bármilyen tehetséges és bármennyire kedvelem.
Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy ki lesz az, aki távozni fog. Az Alves-Xavi-Pedro triónak bármekkora szerepe is volt a sikereinkben és nagyon hálásak lehetünk nekik nem marasztalnám őket. Persze csak akkor, ha sikerül megfelelően pótolni őket. Alves helyett, ha megy Montoya, akkor is szívesebben látnám mondjuk Adrianot vagy egy új rendszerben Bartrat. Xavi helyére mehetne Rafinha és akkor tényleg tudna jönni Denis. Ini-Rakitic-Rafinha + Denis, aki már rutinosabb elég lehet. Pedro viszont maradni fog ez szinte 100%.
Amúgy azt nem értem, hogy azoknak a fiataloknak, akik miatt a büntit kaptuk, jó része már pályára lépett tétmeccsen. Most akkor mi a helyzet! Van még olyan aki miatt élhet a szankció?