zola8787 írta:Fifa 14et kedvelőktől kérdezném:
PC-re venném meg, de nem vagyok biztos abban, hogy érdemes-e. 4 ezerért már megtudnám venni.
Amiket én mindig is csináltam a fifával: a lényeg az volt, hogy online nem igazán játszottam, most sem szeretnék, billentyűzettel toltam mindig is, szóval a tipikus w a s d e + nyilakkal, semmi különleges csel meg kombók. Szimpla manager módban. Érdemes szerintetek megvenni és átállt-e ez a játék is arra, hogy a billentyűzet már gáz hozzá?
Tudom nagyon későn válaszolok, de csak most néztem be ebbe a témába...
14-gyel játszottam/játszok PC-n ugyanúgy mint te, semmi csel meg kombó, csak a szokásos+a sprint, és ugyanúgy nem játszok online, csak a 'menedzser mód', plusz néha 'légy profi', és viszonylag sokat (260 óra) beletettem a játékba egy év alatt...
Szóval abszolút nem javaslom:
Egyrészt a billentyűzettel való játékot ellehetetlenítették, valamiért már nem engedi a játék, hogy megváltoztassa az ember, és nem is az alap w+a+s+d van beállítva gyárilag...
Másrészt a menedzser módnak az átigazolásai szörnyűek lettek, behozták ezt a Globális felderítőhálózatot, és lehet, hogy reálisabb lett, de az eddig megszokotthoz képest embert nem lehet keresni, mert ugye érték alapján nem enged, és a beállításoknál annyit tudsz eldönteni, hogy kezdőcsapatba való legyen-e vagy sem. Ha bekapcsolod, akkor hozza az elérhetetlen kategóriát is, ha meg nem, akkor 2 perc alatt dob 120 találatot, és a megyéből is ajánl be játékosokat...
Talán az pozitívum a menedzser móddal kapcsolatban ,hogy tényleg SOKKAL reálisabb, a sztárjátékosod, ha nem saját nevelés, akkor kérdés nélkül reklamál a nagyobb fizetésért, valamint tényleg egész jól lett megoldva a játékosokkal való kommunikáció is. (na nem úgy, mint az FM-ben, de a 0-nál jobb)
Szóval azt mondom, hogyha menedzser módban úgy játszanál, hogy te is játszod le a meccseket, akkor nem javaslom, de ha úgy, hogy tényleg csak menedzser vagy, és szimulálod a meccseket, akkor azért egy próbát megér, mert sok az újítás a 13-hoz képest, és reálisabb...