visca el barca írta:ez a baj, hogy megint két meccs alapján akartok valakit idehozni.

egy ügyes labdaszerző középpályás, de semmi több.
Pont írtam, hogy nem a 2 meccse alapján mondom, hanem mert folyamatosan nézem vissza a PSG meccseit.. Azért az a srác minden, csak nem egy szimpla labdaszerző középpályás, az Motta mondjuk.
Rivaldo11 írta:Nem. Még kiforratlan az olasz, és meggyőződésem, hogy mellé még kellene valaki. Egymaga nem tudná elmozgatni a csapatot.
Ez meg igaz, hogy kiforratlan, de hát 22 évesen ez nem csoda. Szerintem se tudná egyedül úgy mozgatni egy csapatot, mint Xavi 4-5 éve, de idővel akár képes lehet rá véleményem szerint. Ezért lett volna jó amúgy, ha Ini mellett valaki elkezd beépülni, mert addig, amíg nem lehet a "kicsire" rábízni a csapatot, addig Andres átvehette volna a stafétát, csak úgy tűnik sajna, hogy Ini komoly mélyrepülésben van, így ez meg burult sajna. Na meg mondjuk az sem elhanyagolható, hogy még az utódot se találtuk meg..
Ezt a két nevet csak azért írtam, hogy nem csak Gündogan az, aki hasonló stílusban tolja, mint Xavi, és véleményem szerint a másik két játékos is képes lehet idővel olyan szintet elérni, hogy át tudja venni egy csapat karmesteri pálcáját - Koke mellé mondjuk lehet kell még valaki, de ő se akkora nímand, mint amekkorának mondod.