S.Agüero írta:Barcelona's transfer ban only prevents them from registering players. The club can sign players but they can't play until January 2016. [md]

hát ennek aztán marha sok értelme van

S.Agüero írta:Barcelona's transfer ban only prevents them from registering players. The club can sign players but they can't play until January 2016. [md]
Lehet, hogy igazad van, de arra gondoltam, hogy ha az érettebb játékosokat kivennénk a B-ből, akkor olyan edző kellene, aki ismeri a helyükre kerülő korosztályt.Gareth Tello írta:Ezt a két pontot nem igazán értem, hogy őszinte legyek. Samperéket fel lehetne hozni, de valószínűleg nem kapnának túl sok lehetőséget, ráadásul Halilovicnak még a másodosztályhoz is alkalmazkodnia kell (leginkább fizikálisan), neki túl sok lenne még a La Liga.Samper írta:-Szerződéssel felhozni Sampert, Halilovicot ls Adamat
-A B edzője Vinyals lenne, aki felhoz magával annyi ifit, amennyit szükségesnek tart.
Vinyalst pedig én nem látnám szívesen a B-nél, sokan nagyra tartják, mert megnyerte tavaly az UEFA Youth League-et, de igazából az a trófea is elsősorban Munir és Adama egyéni zsenialitásának volt köszönhető. Ráadásul Vinyals Juvenil A-ja csak szenved idén a bajnokságban, és a játék képe sem túl biztató, ugyanazok a problémák vannak jelen, mint Eusebiónál, leginkább az, hogy gyakorlatilag nincs középpálya... Ha az idézett két pont együttesen valósulna meg, akkor szinte biztosan búcsút inthetne a másodosztálynak a Barça B, amit azért jó lenne elkerülni...
Kicsit off, de ebből a Juvenil A-ból én egyébként Mohát felhoznám már pár meccsre tavasszal is, a B-ben nincsen most klasszikus balszélsőnk, Moha pedig fantasztikus szezont fut. Rajta kívül Amirnak, Ferrannak, Quintinek adnék még lehetőséget akár már most tavasszal. Esetleg még Palencia, illetve a Tarín-Vilanova-Juanma hármasból egy-két ember. És persze Enguene.
Ezt a két pontot nem igazán értem, hogy őszinte legyek. Samperéket fel lehetne hozni, de valószínűleg nem kapnának túl sok lehetőséget, ráadásul Halilovicnak még a másodosztályhoz is alkalmazkodnia kell (leginkább fizikálisan), neki túl sok lenne még a La Liga.Samper írta:-Szerződéssel felhozni Sampert, Halilovicot ls Adamat
-A B edzője Vinyals lenne, aki felhoz magával annyi ifit, amennyit szükségesnek tart.
rakiticet múlt héten már eladták valakinek, arról lemaradtálmessideco írta:Tegnap Suarez, ma ter Stegen váltalana minél előbb. Már látom, hogy Rakitic is elégedetlen lesz hirtelen a helyzetével, Rafinha már összeveszett Enriquevel, Piquének az asszony is megmondja, hogy Angliába vágyik...
Nem olvasok több átigazolási hírt a Barcelonáról egy darabig...
Nem mondta senki, hogy jövőre indulunk a BL-ben, vagy hogy túléljük a csoportkörtKétlem, hogy télen vásárolnánk be, amikor nem játszhat majd senki a Bl-ben..
palesz77 írta:Kétlem, hogy télen vásárolnánk be, amikor nem játszhat majd senki a Bl-ben..csabimo írta:Mi ez hogy 2016 juniusáig nem igazolhatunk?? Nem kettö ázigazolási szezontol tiltottak el? én ugy tudtam hogy most a tavaszi meg a nyári és 2016.jan1 már jo..
Ha ez így megy tovább addigra nem leszünk BL csapatpalesz77 írta:Kétlem, hogy télen vásárolnánk be, amikor nem játszhat majd senki a Bl-ben..csabimo írta:Mi ez hogy 2016 juniusáig nem igazolhatunk?? Nem kettö ázigazolási szezontol tiltottak el? én ugy tudtam hogy most a tavaszi meg a nyári és 2016.jan1 már jo..
Ezt értem, de hivatalosan 2016.januárjátol már igazolhatunk?? Mert akkor nem értem hogy mi ez a juniusi baromság..egyébként meg igazolhatnánk és csatlakozhatna az a valaki januarban max addig nem jácchatna bl-ben hogy nálunk tudjon..palesz77 írta:Kétlem, hogy télen vásárolnánk be, amikor nem játszhat majd senki a Bl-ben..csabimo írta:Mi ez hogy 2016 juniusáig nem igazolhatunk?? Nem kettö ázigazolási szezontol tiltottak el? én ugy tudtam hogy most a tavaszi meg a nyári és 2016.jan1 már jo..
Kétlem, hogy télen vásárolnánk be, amikor nem játszhat majd senki a Bl-ben..csabimo írta:Mi ez hogy 2016 juniusáig nem igazolhatunk?? Nem kettö ázigazolási szezontol tiltottak el? én ugy tudtam hogy most a tavaszi meg a nyári és 2016.jan1 már jo..
A Realnak nincs szüksége szerintem sem Reusra sem senki másra igazából mert úgy jók ahogy vannak jelenleg, kispadot, mármint edzőt beleértve.Chino írta: Talán Bale helyett, ha elmegy, de Perez elmondta, hogy nem engedi a walesit sehova, mert kitartó és elkötelezett a klub felé vagy valami hasonló.
Én sem igazán látom a helyét. KP-n ott van Modric, Kroos, Isco, a csodagyerek James, elől meg CR helye 100%, Bale is elég biztos, ott van Jesé. Ezek közül pedig nem hiszem hogy bárkit is eladnának. Egyedül akkor lehet valami helye ha a walesit eladják, de nem hiszem, hogy bevállalnának egy ekkora "kudarcot". Ráadásul akkor sem az igazi helyén lenne a német. Nálunk viszont Iniesta helyén bőven el tudnám képzelni, szerintem nagyon odaillene viszont így a fiatalok szívnák meg. Szóval elég 22-es csapdája.
Azt viszont tényleg nem tudom elképzelni, hogy lenyilatkozna ilyet, hogy ide jött volna, de a ban miatt jó lesz neki a Real. Szétszednék Madridban.
Szerintem ezt a LE-Messi ügyet eléggé felfújják. Most, hogy kevésbé megy a szekér, mindenre rádobnak 10 lapáttal. Minden nagyobb klubbal ezt csinálják.
Viszont ha az argentint elengedik azt jövőre semmiképp sem szabad. Én sem hiszem, hogy itt lesz még 32 évesen, de még ha kapunk is érte 200 milliót, kitörölhetjük vele.
Cseri írta:Ha ez igaz,ezek után vajon hogyan fogadnák Madridban? "Igaz,hogy a szerelmem a Barca(már,ha),de mivel Ők nem igazolhatnak le, így beérem veletek".Mivel nem követtem eddig kiemelten a pályafutását: hol lenne a helye a Madrid amúgy sem gyenge középpályáján?Biztos,hogy ki tudná szorítani a riválisait? Gondolom padra nem szívesen menne.
Hát ezaz. Ha igaz is lenne, akkor pedig, ha napraforgó, akkor menjen is akárhová, ne ide. Nem hinném, hogy sok olyan ember létezne, akinek mindegy, csak nagy csapat lenne. (jó persze Zlatanon kívülSzerinted ki nyilatkozgat januárban olyat, hogy a Barcába akartam menni, de mostmár Madridba? Még az sincs odaírva, hogy melyik újságnak/rádiónak.