Castaway írta:Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Most tavasszal szeretnék kimenni a Barca- Rayo Vallecano meccsre. Még nem voltam kinn, és érdeklődnék, hogy hogyan érdemes kiutazni. Egyénileg foglaljak le mindent vagy egy utazási céghez fizessek be?
Előre is köszönöm a válaszokat!

Szia!
Mivel időmilliomos vagyok, így gyorsan utánanéztem neked a dolgoknak és ezek jöttek ki:
Saját szervezésben:
Jegy: a legolcsóbb, kanyar, legfelső szint, 23 euró, azaz 7200 ft.
Repjegy: Ryanair, péntek-hétfő, közvetlen járat 42.400 ft
Szállás: 3 éjszaka szállás, kétágyas szobában, reggeli nélkül 3 csillagos szállodában, 10 percnyi sétára a stadiontól, 46.500 ft és ez a szobára vonatkozik, nem főre.
Ez így összesen 96.100. Ehhez jön még a transzfer a reptérről retúr jeggyel 2.600 ft, de csak ha van Barcelona Cardod, ami 3 napra 14 ezer forint, és igénybe vehető vele a barcelonai tömegközlekedés, ingyenes 15 múzeum, valamint számos nevezetesség, és múzeum 5-40 %-os kedvezménnyel látogatható. A kaja abban a hotelben 4.500 ft, tehát így összesen a 3 nap költőpénz nélkül 126.200 ft.
Ezzel szemben a Sport Global Tours-szal 120.000 ft, és ebben benne van egy csoportos városnézés busszal (nem tudom hogy a múzeum belépők benne vannak-e), plusz minden transzfer (reptér-szálloda, meccsre ki, meccsről haza).
Itt le van írva minden részletesen, hogy mit tartalmaz a csomag.
http://www.sportglobaltours.hu/cikk/foc ... celonaba/1" target="_blank
Ezek után már a Te döntésed, hogy melyiket választod

Én azt tudom mondani, már egy meccs tapasztalatával a hátam mögött, hogy nem kell megijedni a saját szervezéstől. Mi azt a két napot mindenféle probléma nélkül megoldottuk. Annyi, hogy mi akkor 50ezerrel rövidebben jöttünk ki, mert akciós volt a hotel és olcsóbb a repjegy