Ezzel javarészt egyetértek, de azért emellett az is kérdés, hogy Messi hogy áll majd a dolgokhoz. Én sem zárkózok el teljesen attól a gondolattól, hogy hamarosan távozik, akár önszántából, akár kicsit noszogatva. És most ne értsetek félre, nem azt mondom, hogy dobjuk ki, mert nélküle lehetetlen lesz megújulni. DE! A megújuláshoz nem csak az kell, hogy legyen egy normális edzőnk, és a középpálya felfrissüljön és modernizálódjon - ezek is kellenek természetesen -, de ha az új edző kigondolt elképzeléseiben nem Messi lenne a támadószekció atyaúristene, hanem mondjuk Suárez, és Neymar és Messi feladata meg az lenne, hogy alájátsszanak, akkor mi van? Vagy ha az új csapatot inkább Neymar köré építené a következő edző/vezetőség? Leo azt vajon elfogadná?visca el barca írta:továbbra sem messi a gond, hanem a gyenge edző, meg az általa játszatott ötlettelen foci, meg a kőkorszaki trió a középpályán... aki ezt nem látja, egyszerűen vak...
(Ezek csak példák, ne gyertek azzal, hogy hülye lenne, aki most Suárezre építene, értitek szerintem mire célzok..)
Mert megmondom őszintén, szerintem hülyeség lenne Leora felépíteni egy újabb csapatot, nem mondom, hogy ne legyen részese a jövőnknek, lehetne még sok jó éve itt, de nála már lefele megy csak az út, Neymarban meg például még bőven van potenciál, logikusabb lenne számomra, hogy egy fiatalabb mag köré építsük a következő csapatot.. És számomra itt dől el, hogy Leo "maradhat-e". Ha képes lemondani a God státuszról, és a játékosok is képesek ezt figyelmen kívül hagyni, akkor maradjon, egyértelmű, hogy erősítés lenne. De ha továbbra is ő lesz a csapat mindene, akkor az nem megújulás..
Persze minderről felesleges most vitázni, mert 2 év múlva lesz ez esedékes, ha igazolhatunk..
Hagyjuk már..kadarzsolt85 írta:Messi a legjobb játékos a barca tőrténelmében és a leg alázatosabb és még csak 27 éves.

Mi lenne? Marad gondolom a csapat egyik legfontosabb embere..nagyatyesz írta:Amugy ha jön Laporta, akkor vajon mi lesz az őt jelentgető, gyanúsítgató korábbi és jelenlegi vezetőség legnagyobb fogásával Neymarral???