2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
pontosan mire gondolsz ?windu írta:merx írta:Tudom nem tartozik szorosan a témához meg nem is vettem észre, hogy szóbahozta volna vki de az én kedvenc kapusom és akit én a legjobbnak tartok az Dida, csak ő is brazil és azért jó lenne ha egy spanyol csapatban nem csak 1-2 spanyol játszana így szóba sem jöhet VV helyett.
Czeh meg az első 5-ben nincs nálam...
nem mondanám hogy jók a meglátásaid ....
Azért a jó védelem a többi klasszisnál sem hiányzik... és még Reina előtt is egy eléggé összerakott hétsó sor áll.... Én is azt gondolom, h nem a kapuserősítésen kéne gondolkoznunk!Stike írta:Spanyolországban talán csak a margit kapusa jobb VV-nél de nélam is Buffon és a cselszki portása a legjobbak, d9idának általában nem kell olyan komolyan bizonyítania, mert a lehető legjobb védelem van előtte
Én csak Casillast tartom jobbnak! Canizares ugyanúgy követi el a bakikat például pont a Barca ellen hazain, másrészt van már egy kis korkülönbség, viszont régebben jó volt. Reina meg hát egyszer bizonyíthatott volna.redlions írta:Itt a gáz.... VV-nél spanyolhonban csak Casillas, Reina - és ide sorolom Canizarest is - jobb. De van olasz, francia, portugál bajnokság is, de ők nem spanyol állampolgárok....cps46 írta:Szerintem már évek óta Buffon a világ legjobb kapusa, de nem szívesen hoznék külföldről kapust, Valdes teljesen jó nekünk.kralo írta:Világsztárok szerintem: Casillas Cech és Buffon.
merx írta:Tudom nem tartozik szorosan a témához meg nem is vettem észre, hogy szóbahozta volna vki de az én kedvenc kapusom és akit én a legjobbnak tartok az Dida, csak ő is brazil és azért jó lenne ha egy spanyol csapatban nem csak 1-2 spanyol játszana így szóba sem jöhet VV helyett.
Mondjuk Dida nem rossz kapus, de ő is a kora miatt nem jöhet már számításba nálunk, talán 4-5 éve jó lett volna, de most már nem olyan fiatal.merx írta:Tudom nem tartozik szorosan a témához meg nem is vettem észre, hogy szóbahozta volna vki de az én kedvenc kapusom és akit én a legjobbnak tartok az Dida, csak ő is brazil és azért jó lenne ha egy spanyol csapatban nem csak 1-2 spanyol játszana így szóba sem jöhet VV helyett.
Itt a gáz.... VV-nél spanyolhonban csak Casillas, Reina - és ide sorolom Canizarest is - jobb. De van olasz, francia, portugál bajnokság is, de ők nem spanyol állampolgárok....cps46 írta:Szerintem már évek óta Buffon a világ legjobb kapusa, de nem szívesen hoznék külföldről kapust, Valdes teljesen jó nekünk.kralo írta:Világsztárok szerintem: Casillas Cech és Buffon.
Előző hozzászólásomnál írtam, hogy latin... Abban az olasz is benne van...kralo írta:Red sorold a tucat jó kapust! Világsztároktól és nem spanyoloktól kímélj! Egyből csökken a tucat de azért hajrá...
Szerintem már évek óta Buffon a világ legjobb kapusa, de nem szívesen hoznék külföldről kapust, Valdes teljesen jó nekünk.kralo írta:Világsztárok szerintem: Casillas Cech és Buffon.
okés nem is tőled kérdeztem. gyarapszik, de ők is tudnak hibákat elkövetni amin meccsek mehetnek el. így könnyebb dolga lesz redlionsnak.LG írta:Dida, Frei, Pepe ReinaOk biztos jobbak, a tobbi véleményes. Nekem amugy semmi bajom VV-vel, sot megvok vele elégedve, rég volt már ilyen jo kapusunk.