Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Összeállítottam pár felállást tegnap éjjel, megvigyáztam a linkeket, és ágyazom be ezerrel, ha éppen szükségesA 3-4-3-ra meg én speciel kíváncsi lennék, ha mást nem legalább PÜ-ben elküldhetnéd..De szerintem a többieket is érdekli, úgyis annyi a háborgás mostanában a fórumon a dolgok miatt, jó ha valaki bedob valami más témát.
Mire alapozod Bravo kiszedését a kapuból ? Azt elismerem , hogy a német előtt nagy jövő áll de ha már elkezdte Bravot nyomatni a bajnokságban akkor indokolatlanul nem kéne váltania.roby122 írta:Rafinha-t kivéve egyetértek.dévid villa írta:én valami hasonlóval állnék fel mint a psg ellen: http://lineupbuilder.com/2014/custom/?sk=5ly20" target="_blank
Még azt is hozzátenném , hogy Bravo helyett , most már igazán cserélhetne LE. Így féltávnál ter Stegen-t játszatnám a bajnokságban , Bravo pedig kupa + Bl. (ha már ehhez a rendszerhez ragaszkodik LE)
Mathieu-t meg úgy forgatják meg a mezőnyben ahogy csak akarják. Mostanában elég rossz formája van. Nagyon lassú. Én is Bartrat kezdetném.visca el barca írta:nem tudom... sztem mandzukic úgy fogja borogatni h rossz lesz nézni.Chino írta:Pontrúgásoknál pont Bartra a legerősebb fegyverünk.
Ha Xavi nem kezd , akkor vagy Iniesta Busival és Mascheranoval vagy Iniesta Busi Rakitic-el fogunk kezdeni.
Mondjuk a legjobb verzió szerintem az Iniesta,Masch,Rakitic lenne. De Busi kihagyhatatlan...
Rafinha-t kivéve egyetértek.dévid villa írta:én valami hasonlóval állnék fel mint a psg ellen: http://lineupbuilder.com/2014/custom/?sk=5ly20" target="_blank
Mathieu-t meg úgy forgatják meg a mezőnyben ahogy csak akarják. Mostanában elég rossz formája van. Nagyon lassú. Én is Bartrat kezdetném.visca el barca írta:nem tudom... sztem mandzukic úgy fogja borogatni h rossz lesz nézni.Chino írta:Pontrúgásoknál pont Bartra a legerősebb fegyverünk.
nem, mindig csak meccsnapon hirdet keretet Lucho.Samper írta:Máskor ilyenkor már közölték a 18-as keretet.
Godín-ról vagy Miranda-ról már nem is beszélve.visca el barca írta:nem tudom... sztem mandzukic úgy fogja borogatni h rossz lesz nézni.
nem tudom... sztem mandzukic úgy fogja borogatni h rossz lesz nézni.Chino írta:Pontrúgásoknál pont Bartra a legerősebb fegyverünk.
Pontrúgásoknál pont Bartra a legerősebb fegyverünk.visca el barca írta:
matyiő kell piquével. bartrát az összes pontrúgásnál el fogják nyomni. az atletico kevésbé fog kontrára építeni, inkább a szögletekre, meg a fizikai párharcokra. masch viszont tényleg kell, ő simán felveszi a kesztyűt a sok hentessel.
Rakitic mindenképpen kellene, már csak azért is mert vele sokkal stabilabb a középpálya. Akitől nagyon félek az Griezmann. Bombaformában van a kis francia, muszáj lesz megfogni, de félek hogy ez Alvesnek nagy falat lesz. Ezért kellen még Bartra, hogy be tudjon oda segíteni. Mandzukic inkább csak a pontrúgásoknál veszélyes vagy ha 5 méterről be kell kotorni a labdát. Bár nem vagyok benne biztos, hogy nem Torres fog kezdeni.visca el barca írta:xavi sem kezdhet, igaz, hogy rakitic nincs formában, de még így is 5x annyit dolgozik és most sokkal több szükség lesz erre, mint xavi féle tötyörészésére. a kp ugyis gyenge, akkor meg inkább ketrecharcosokkal álljunk fel.
Sajnos ez így van, és amíg ez nem változik, addig nem is lesz Bartrából igazán jó védő. Fizikailag nagyon gyenge a párharcokhoz. Nálam is a Mathieu-Piqué kettős a kezdő, ellenben én Sem Xavit, sem Rakiticet nem kezdetném. Nálam a Masch-Busi-Iniesta hármas kezdene.visca el barca írta: matyiő kell piquével. bartrát az összes pontrúgásnál el fogják nyomni.
matyiő kell piquével. bartrát az összes pontrúgásnál el fogják nyomni. az atletico kevésbé fog kontrára építeni, inkább a szögletekre, meg a fizikai párharcokra. masch viszont tényleg kell, ő simán felveszi a kesztyűt a sok hentessel.MessiNeymarSuarez írta:Durva egy meccs lesz. Hamar megkéne szerezni a vezetést. Én mindenképp Mascheranoval állnék vel VKp-ként plusz Piqué-Bartra kh-del. Vagy akár a PSG elleni 3-4-3-mal, főleg mivel a középpályánk eléggé gyenge főleg Busiékkal.
vagy Busi-Masch lesz, vagy kezdő lesz Rakitic.palesz77 írta:Én csak a tapasztalatok alapján mondom, hogy nem kezd, az első PSG elleni meccsen még talán kezdett, de azóta ha fontosabb meccsünk volt mindig kimaradt.. Gondolom most se lesz ez másképp.
Én is örülnék egy ilyennek, csak az a baj, hogy ez Luchonál a pályán kb így néz ki:Kash írta:Ne szóljatok le a 4-3-3-ért![]()
http://lineupbuilder.com/2014/custom/?sk=5lx17" target="_blank
Csináltam egy 3-4-3-as felállást is, de ott sokat toszogattam a nyilakkal, nem merem belinkelni
Szerk..: Megcsináltam ugyanezt, csak képekkel, kispaddal![]()
http://www.futhead.com/15/squads/15795500/" target="_blank
Én csak a tapasztalatok alapján mondom, hogy nem kezd, az első PSG elleni meccsen még talán kezdett, de azóta ha fontosabb meccsünk volt mindig kimaradt.. Gondolom most se lesz ez másképp.messideco írta:Rakitic biztos nem lesz kezdő?
akkor viszont sergi robertonak nem lesz helye... túl sok klasszisunk van...palesz77 írta:Ini-Masch-Busi középpálya jöhet akkor, Valencia ellen úgyis jól működött!Erxy írta:Xavi ma is csak egyedül edzett, jó eséllyel nem lesz holnap.