Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Összeállítottam pár felállást tegnap éjjel, megvigyáztam a linkeket, és ágyazom be ezerrel, ha éppen szükségesA 3-4-3-ra meg én speciel kíváncsi lennék, ha mást nem legalább PÜ-ben elküldhetnéd..De szerintem a többieket is érdekli, úgyis annyi a háborgás mostanában a fórumon a dolgok miatt, jó ha valaki bedob valami más témát.
Mire alapozod Bravo kiszedését a kapuból ? Azt elismerem , hogy a német előtt nagy jövő áll de ha már elkezdte Bravot nyomatni a bajnokságban akkor indokolatlanul nem kéne váltania.roby122 írta:Rafinha-t kivéve egyetértek.dévid villa írta:én valami hasonlóval állnék fel mint a psg ellen: http://lineupbuilder.com/2014/custom/?sk=5ly20" target="_blank
Még azt is hozzátenném , hogy Bravo helyett , most már igazán cserélhetne LE. Így féltávnál ter Stegen-t játszatnám a bajnokságban , Bravo pedig kupa + Bl. (ha már ehhez a rendszerhez ragaszkodik LE)
Mathieu-t meg úgy forgatják meg a mezőnyben ahogy csak akarják. Mostanában elég rossz formája van. Nagyon lassú. Én is Bartrat kezdetném.visca el barca írta:nem tudom... sztem mandzukic úgy fogja borogatni h rossz lesz nézni.Chino írta:Pontrúgásoknál pont Bartra a legerősebb fegyverünk.
Ha Xavi nem kezd , akkor vagy Iniesta Busival és Mascheranoval vagy Iniesta Busi Rakitic-el fogunk kezdeni.
Mondjuk a legjobb verzió szerintem az Iniesta,Masch,Rakitic lenne. De Busi kihagyhatatlan...
Rafinha-t kivéve egyetértek.dévid villa írta:én valami hasonlóval állnék fel mint a psg ellen: http://lineupbuilder.com/2014/custom/?sk=5ly20" target="_blank
Mathieu-t meg úgy forgatják meg a mezőnyben ahogy csak akarják. Mostanában elég rossz formája van. Nagyon lassú. Én is Bartrat kezdetném.visca el barca írta:nem tudom... sztem mandzukic úgy fogja borogatni h rossz lesz nézni.Chino írta:Pontrúgásoknál pont Bartra a legerősebb fegyverünk.
nem, mindig csak meccsnapon hirdet keretet Lucho.Samper írta:Máskor ilyenkor már közölték a 18-as keretet.
Godín-ról vagy Miranda-ról már nem is beszélve.visca el barca írta:nem tudom... sztem mandzukic úgy fogja borogatni h rossz lesz nézni.
nem tudom... sztem mandzukic úgy fogja borogatni h rossz lesz nézni.Chino írta:Pontrúgásoknál pont Bartra a legerősebb fegyverünk.
Pontrúgásoknál pont Bartra a legerősebb fegyverünk.visca el barca írta:
matyiő kell piquével. bartrát az összes pontrúgásnál el fogják nyomni. az atletico kevésbé fog kontrára építeni, inkább a szögletekre, meg a fizikai párharcokra. masch viszont tényleg kell, ő simán felveszi a kesztyűt a sok hentessel.
Rakitic mindenképpen kellene, már csak azért is mert vele sokkal stabilabb a középpálya. Akitől nagyon félek az Griezmann. Bombaformában van a kis francia, muszáj lesz megfogni, de félek hogy ez Alvesnek nagy falat lesz. Ezért kellen még Bartra, hogy be tudjon oda segíteni. Mandzukic inkább csak a pontrúgásoknál veszélyes vagy ha 5 méterről be kell kotorni a labdát. Bár nem vagyok benne biztos, hogy nem Torres fog kezdeni.visca el barca írta:xavi sem kezdhet, igaz, hogy rakitic nincs formában, de még így is 5x annyit dolgozik és most sokkal több szükség lesz erre, mint xavi féle tötyörészésére. a kp ugyis gyenge, akkor meg inkább ketrecharcosokkal álljunk fel.
Sajnos ez így van, és amíg ez nem változik, addig nem is lesz Bartrából igazán jó védő. Fizikailag nagyon gyenge a párharcokhoz. Nálam is a Mathieu-Piqué kettős a kezdő, ellenben én Sem Xavit, sem Rakiticet nem kezdetném. Nálam a Masch-Busi-Iniesta hármas kezdene.visca el barca írta: matyiő kell piquével. bartrát az összes pontrúgásnál el fogják nyomni.
matyiő kell piquével. bartrát az összes pontrúgásnál el fogják nyomni. az atletico kevésbé fog kontrára építeni, inkább a szögletekre, meg a fizikai párharcokra. masch viszont tényleg kell, ő simán felveszi a kesztyűt a sok hentessel.MessiNeymarSuarez írta:Durva egy meccs lesz. Hamar megkéne szerezni a vezetést. Én mindenképp Mascheranoval állnék vel VKp-ként plusz Piqué-Bartra kh-del. Vagy akár a PSG elleni 3-4-3-mal, főleg mivel a középpályánk eléggé gyenge főleg Busiékkal.
vagy Busi-Masch lesz, vagy kezdő lesz Rakitic.palesz77 írta:Én csak a tapasztalatok alapján mondom, hogy nem kezd, az első PSG elleni meccsen még talán kezdett, de azóta ha fontosabb meccsünk volt mindig kimaradt.. Gondolom most se lesz ez másképp.