Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De a MU nem kap semmit az eladott mezek árából, mi viszont nem tudom hány %-ot igen, szóval így kell nézni azt a szerződést..visca el barca írta: vicc hogy egy mu-nak 5x-6x annyi pénzt adnak mint nekünk...
ha a pumának lenne esze, akkor dobna egy zsíros szerződést, pénz ugyis van rá nekik...
Ezeken a képeken meg katasztrófa ahogy kinéz ez a mez.. Gondolom a játékosokon már valamivel szebb verzió lesz látható, ezen a látványterven pl nekem már majdhogynem bejön, meg lehet majd szokni idővel.. De ezen amit te linkeltél mintha a kínai piacon nyomták volna csak 200 Ft-ért, nagyon ótvar. De ezek a képek csak vérlázítónak jók kb, a Sport első látványterve is amit paintbe rajzoltak meg..BarcafanTomee írta:Állitólag a Nike már el is kezdte a sorozat gyártás a vizszintes csikozásos mezekkel...nehéz lesz megszokni. Láttam pár képet amik szerint az Interé is ilyen lesz.
Aki még nem látta:
vmi olyasmire emlékszem hogy 2016-ban a nike szerződése lejár. gondolom akkor a puma meg az adidas akcióba lendül... vicc hogy egy mu-nak 5x-6x annyi pénzt adnak mint nekünk...defender3 írta:El kéne gondolkodni a vezetőségnek, hogy mezszponzort váltsunk
A vendég mez háta engem arra emlékezet mintha a játékosokat vki megkarmolta volna és a piros csíkok a karomnyomokBarcafanTomee írta:
Akkor nincs is tervben, hogy áttérjen a csapat az Adidasra? Vagy legalább egy licitháborút elindítson? Függetlenül a mez kinézetétől -ami egyébként nem igazán tetszik- elég elhamarkodott döntésnek tűnik a vezetőség részéről.BarcafanTomee írta:Állitólag a Nike már el is kezdte a sorozat gyártás a vizszintes csikozásos mezekkel...
Nem rossz, viszont ha a mostaniakhoz hasonlítanám, akkor ocsmány :/BarcafanTomee írta:Állitólag a Nike már el is kezdte a sorozat gyártás a vizszintes csikozásos mezekkel...nehéz lesz megszokni. Láttam pár képet amik szerint az Interé is ilyen lesz.
Hát nem tudom, szerintem annál nem sok csúnyább volt. Egyedül a szép emlék miatt tudom valahogy elviselni, főleg Inin.palesz77 írta:http://i1286.photobucket.com/albums/a61 ... 3c9857.jpg" target="_blankMessi2015 írta:Az idei nem a Liba...s zöld?
Ennél jobb képet nem találtam, ahol egybe vannak..A "munkásmellény" színű - valami neonsárga talán? - az csak a 3. számú - szerintem az igen jól néz ki -, a második számú az a narancs hivatalosan.
http://i1286.photobucket.com/albums/a61 ... 3c9857.jpg" target="_blankMessi2015 írta:Az idei nem a Liba...s zöld?
Ez amúgy igaz, eleinte a 11/12-es hazai mezünk sem tetszett, aztán megszerettem azt is. Vannak mondjuk olyanok, amik kiemelkedően szépek, de én még nem voltam úgy hazai mezzel, hogy csúnyának mondtam volna a játékosokon.S.Agüero írta:Persze, de más a ps-es mez, meg ami igazi.![]()
Meg amúgy is, egy Barca-mez csak szép lehet.
Persze, de más a ps-es mez, meg ami igazi.palesz77 írta:Pedig ez ugyanaz a mez, amiről először közölt képeket a Sport, és mindenkinek hányingere volt tőle..S.Agüero írta:Ez a mez a többihez képest nem olyan vészes szerintem.
palesz77 írta:
Bár mondjuk a Qatar felirat is máshol van mindegyiken, szóval még mindig bízok benne, hogy csak több Kínai ruhagyáros lelkesült be, nem pedig hivatalos lesz. De általában amiről ennyit cikkeznek az be szokott jönni sajnos..
Attól tartok kezdhetünk megbarátkozni a gondolattal.visca el barca írta:a sport.es ezt hozta le
http://m.cdn.blog.hu/ba/barcanoticias/i ... z1516a.jpg" target="_blank
Hogyha a csíkok nem vízszintesen hanem függőlegesen lennének akkor tök szép lenne de ígyvisca el barca írta:a sport.es ezt hozta le
http://m.cdn.blog.hu/ba/barcanoticias/i ... z1516a.jpg" target="_blank
Gondoltam ,hogy ezt nem merik elkövetni de azért megnyugodtamErxy írta:április elseje van katalánéknál.
Na bakker!messideco írta:Nagyon nem egyezik az ízlésünk, őt ellentétesStip-stop, a lányokat szeretem én
Végre jogosan használhatom kedvenc emotionomat!palesz77 írta:Itt meg egy kép az eddigi verzióról gatyával, így egy fokkal jobb, bár még mindig nem tetszik:
Ez meg egy kevésbé lehetséges verzió, de ezt is láttam most:
palesz77 írta: