Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ezek szerint...rhynn írta:Leo Messinek van egy öccse is?:)Laci121 írta:Az Év Kapusa: Petr Cech
Az Év védője: Traianos Dellas
Az Év középpályása: Deco
Az Év csatára: Milan Baros
Az Év felfedezettje: Carlos Tevez
Az év Barca játékosa: Ronaldinho
Az év gólja: Angelos Charisteas, az EB döntő egyetlen gólja.
Az év csapata: FC Barcelona
Az év Barca tehetsége: Andrea Messi
Az év magyar játékosa: Huszti Szabolcs
Az év edzője:Frank Riijkard
Andrea Messit a csapatba!
Leo Messinek van egy öccse is?:)Laci121 írta:Az Év Kapusa: Petr Cech
Az Év védője: Traianos Dellas
Az Év középpályása: Deco
Az Év csatára: Milan Baros
Az Év felfedezettje: Carlos Tevez
Az év Barca játékosa: Ronaldinho
Az év gólja: Angelos Charisteas, az EB döntő egyetlen gólja.
Az év csapata: FC Barcelona
Az év Barca tehetsége: Andrea Messi
Az év magyar játékosa: Huszti Szabolcs
Az év edzője:Frank Riijkard
Azt a Sevillának lőtte és az 2003ban volt....Pappi21 írta:Az év gólja:Ronaldinho gól, amit még a Bilbaonak ragasztott be úgy 35-ről ,tavaly ősszel
Végülis igazad van,majdnem meggyőztél,de azért én akkor is olyan csapatra szavaznék aki nyert is valamit.Boixos írta:azért annyira nem irreális a Barcát benyomni az év csapatának. igaz, h az elvégzett munka még nem mutatkozott meg vmilyen megnyert címben (egyelőre), de az, ahogy tavasszal a béka segge alól felmentünk a 2. helyre, és ezt ősszel ott folytatjuk, ahol abbamaradt, sztem többet ér egy uefa-kupánál. (plusz a valencia ősszel sehol sincs, a tavaszihoz képest)Csodálkozok ezen a szavazáson,szinte mindenki azt írta,hogy az év csapata miénk volt.
Ezzel sajnos én nem értek egyet,akármennyire is szeretem a Barca-t,figyelembe kell venni,hogy mi nem nyertünk semmit,míg pl a Valencia megnyerte az UEFA kupát,amiből mi kiestünk,és a spanyol bajnokságot is amiben mi 2.-ok lettünk.Ha ez lenne a kérdés,hogy most ki a világ legjobb csapata,akkor természetesen a Barca-t írnám,de az egész évet nézve én a Valencia-t mondom.Majd ha jövőre lesz ilyen szavazás,akkot tényleg a Barca-ra szavazok.
azért annyira nem irreális a Barcát benyomni az év csapatának. igaz, h az elvégzett munka még nem mutatkozott meg vmilyen megnyert címben (egyelőre), de az, ahogy tavasszal a béka segge alól felmentünk a 2. helyre, és ezt ősszel ott folytatjuk, ahol abbamaradt, sztem többet ér egy uefa-kupánál. (plusz a valencia ősszel sehol sincs, a tavaszihoz képest)Csodálkozok ezen a szavazáson,szinte mindenki azt írta,hogy az év csapata miénk volt.
Ezzel sajnos én nem értek egyet,akármennyire is szeretem a Barca-t,figyelembe kell venni,hogy mi nem nyertünk semmit,míg pl a Valencia megnyerte az UEFA kupát,amiből mi kiestünk,és a spanyol bajnokságot is amiben mi 2.-ok lettünk.Ha ez lenne a kérdés,hogy most ki a világ legjobb csapata,akkor természetesen a Barca-t írnám,de az egész évet nézve én a Valencia-t mondom.Majd ha jövőre lesz ilyen szavazás,akkot tényleg a Barca-ra szavazok.