Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én abban az esetben így tökéletesnek is nyilvánítanám a meccset, ha 2 sárgával tenné ezt és ez ellenére is nyernénk. Sőt, valami durvát csináljon, ami miatt a szezon végéig eltiltják...defender3 írta:2. Alves jobbesetben megszerzi az újabb sárgáját ami asszem az 5. lesz (aminek örülnék) rosszabb esetbe kiállítatja magát úgyis érik neki egy piros
Hát az nem tú ló előjel, emlékeim szerint nem épp gáláztunk akkor.BFC írta:Megnézegettem az eddigi felállásainkat és ilyet nem találtam, de volt olyan meccsünk ahol ebből a 11 emberből 10 játszott.(Getafe-Barcelona meccs) Xavi helyett most Iniesta van a pályán ennyi a különbség az akkori és a mostani meccs között.Még mindig nincs stabil kezdőnk az a lényeg...
Elhiszem, hogy utálod Piquet, de látni kéne, hogy mostanában elég jól játszik..Tobias88 írta:De akkor miért nem Bartra? Ha a teljes pályát le kéne futni, 2-3 másodpercet verne Shakirára, miközben már nem védekezik és fejel rosszabbul
visca el barca írta:
nem bánnám ha valamelyik ketrecharcost gyorsan kiszórnák...
xavi sérült, rafinhában nem bízik, sok más választása nincs...danianevem írta:Rangadó és Rakitic a kezdőben. Ilyen még tuti nem volt.
Rangadó és Rakitic a kezdőben. Ilyen még tuti nem volt.PCsabi írta:A legfontosabb: volt már ilyen kezdőnk?Mr. Cesc írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar #fcblive
ennek ellenére én Pique mellé tettem volna a franciát és Busquets helyére Mascheranot....Alfa írta:A szezon elején teljesített jobban most mar bőven elmarad a francia teljesítménye a spanyolétól, nagyon jol tette LE , hogy nem rakta a kezdőbeTobias88 írta:Shakira miért kezd megint? Nem értem. Mathieu ezerszer jobban teljesít idén.
Ma egy csapat találkozik majd egy egyéniségek gyülekezetével. Reménykedem azért hogy az utóbbi nyer valahogy
A szezon elején teljesített jobban most mar bőven elmarad a francia teljesítménye a spanyolétól, nagyon jol tette LE , hogy nem rakta a kezdőbeTobias88 írta:Shakira miért kezd megint? Nem értem. Mathieu ezerszer jobban teljesít idén.
Ma egy csapat találkozik majd egy egyéniségek gyülekezetével. Reménykedem azért hogy az utóbbi nyer valahogy
Megnézegettem az eddigi felállásainkat és ilyet nem találtam, de volt olyan meccsünk ahol ebből a 11 emberből 10 játszott.(Getafe-Barcelona meccs) Xavi helyett most Iniesta van a pályán ennyi a különbség az akkori és a mostani meccs között.PCsabi írta:A legfontosabb: volt már ilyen kezdőnk?Mr. Cesc írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar #fcblive
A legfontosabb: volt már ilyen kezdőnk?Mr. Cesc írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar #fcblive