Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
persze, ez már annyira alap, hogy nem is kell leírni.bence-barca írta:Messi nélkül sehol sem lenne.
Mint anno Messi a Xavi-Ini páros nélkül.
tényleg jó volt, nem csak ma, de úgy cakk pakk az eddigi idényben. 24 meccs 17+5, reméljük tudja tartani ezt a tempót az elkövetkezendő 10-12 évbenhank1ee írta:Hát mit művelt itt még az utolsó percben is!! Fenomenális játékos, egymást múlták felül Messivel, de ez ma inkább az ő meccse volt. Jó úton, nagyon jó úton halad.
I smell the Irony.. Hát igen mikor "bohócliga" tagjaként tekerte őket jobbra balra pontosan az általad említett mondattal jellemezték.lui1698 írta:Túlsztárolt majom... ezeket egy európai bajnokságban tuti nem tudná megcsinálni.Leon írta:Neymar varázslata a Depor ellen:![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Gn5APdWdk7I" target="_blank
Túlsztárolt majom... ezeket egy európai bajnokságban tuti nem tudná megcsinálni.Leon írta:Neymar varázslata a Depor ellen:![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Gn5APdWdk7I" target="_blank
De nem kapottRonaldinho&Barca írta:Az a dinamika amivel a szélen megindul, az egy külön színház, az ő világa, és a cselek is jönnek rendre, élmény nézni. De az egész hozzáállása nagyon szimpatikus, mindig ott a mosoly, és a lelkesedés, kincs ez az ember, óriási út áll előtte. Ahogy a mai rúgás után pedig visszatért, kalapom előtte. Más játékos még hisztizik egy sort, ő kérte az új zoknit.
Én nem adnám el... Csak kölcsön a Sevillánakvisca el barca írta:jó, most azért mert tegnap kikaptunk, ne adjuk már el megint a fél klubot...hank1ee írta:Ez a gyerek szerintem max. 2 szezon és lelép innen...
jó, most azért mert tegnap kikaptunk, ne adjuk már el megint a fél klubot...hank1ee írta:Ez a gyerek szerintem max. 2 szezon és lelép innen...
Valamiért nagyon úgy érzem, h ez lesz.palesz77 írta:Na jelenleg azt nagyon megszívnánk.. Remélem nem így lesz.hank1ee írta:Ez a gyerek szerintem max. 2 szezon és lelép innen...
Azért remélem nem baj, hogy belinkeltem azoknak, akiket esetleg érdekel az edzés..Taibi írta:Fantasztikus. Álló és sétáló védők mellett lőtt edzésen öt gólt.
Ott tartunk hogy már ennek is örülni kell.
De sajnos ezt nem számítják be a bajnokságba.
Na jelenleg azt nagyon megszívnánk.. Remélem nem így lesz.hank1ee írta:Ez a gyerek szerintem max. 2 szezon és lelép innen...