Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk ahogy aztán kezdte a második évet.. Sajnálom, hogy elment, kíváncsi lettem volna mire képes, de hát az a fránya nagy egoja ami nem fért meg Peppel.Subinho írta:Nekem nem Torres jutott eszembe, hanem pl. Ibra, amikor még Bojan is kiszorította, mert annyit szerencsétlenkedett.....![]()
Atletico ellen is gondolom ennyire hiányzott Alexis.Subinho írta:Nagyon gyenge, elesik a saját lábában, nem bírja a lasztit lekezelni, komolyan ennyit Pedro is tud, csak ő nem került 80 misibe. Arról nem is beszélve, hogy nulla pénzből most lenne egy Alexisünk, 80 millából meg legalább 2 védőnk...
De Súarez megérte a pénzét... ja nem.
Azt vártam mikor esik el a saját lábában.S.Agüero írta:Bűn rossz volt ma, nem sok értékelhető megmozdulása volt.
Én vágom, hogy közel nem ilyen drámai a helyzet, de szinte minden meccsen van több olyan megmozdulása, ahol a labdakezelés is gondot okoz neki. Szerintem nem illeszkedett be még rendesen, vagy nem tudom, én bízok benne egyébként.palesz77 írta:Atletico ellen meg előtte is jól játszott már, meg alapból sem totál homály, azért ne dramatizáljuk túl a helyzetet, messze van a Torres szindrómától..hank1ee írta:Ki vagy és mit csináltál a liverpooli Luis Suárezzel?Remélem nincs olyan, hogy Liverpool-faktor, mert ha az lesz vele mint Torressel, az elég gáz lenne.
Ma nem megy neki ez tény, de azért temetni nem kell.
Atletico ellen meg előtte is jól játszott már, meg alapból sem totál homály, azért ne dramatizáljuk túl a helyzetet, messze van a Torres szindrómától..hank1ee írta:Ki vagy és mit csináltál a liverpooli Luis Suárezzel?Remélem nincs olyan, hogy Liverpool-faktor, mert ha az lesz vele mint Torressel, az elég gáz lenne.
Hát nem tudom, nekem még így is sokba került, de ne legyen igazam és lője meg a felét annak szezononként, amit a Poolban.Mascherano írta: Szerintem meg pont e miatt lesz eredményes mert a védők főleg Messit (és Neymart) fogják lefogni így szabadabb lesz a terület elötte (pl: Atletico elleni gólja )
Befejezésben még vannak hiányosságok, de a gólpasszai olyan mintha egy 3 évvel ezelötti Xavi vagy Iniesta adná.Rövid passzba még fejlődnie kell, de ennek ellenére szerintem nagyon jó vétel volt.
barca0000 írta:de meg mondom őszintén nem hiszem hogy Suárez ugyan olyan eredményes lesz a itt mit a poolba volt ,ott azért rá épült a támadások nagy része mert nem volt más akire épülhetett volna míg itt azért más a helyzet.
A gól az nekem is megvan de hogy gólpasszt is adott volna arra nem emlékszem de gondolom arra gondolsz amikor Neymar gólja előtt eltalálta a labda és róla odagurult a brazil elé. Azt hogy belejön a gólgyártásba én is remélem, de meg mondom őszintén nem hiszem hogy Suárez ugyan olyan eredményes lesz a itt mit a poolba volt ,ott azért rá épült a támadások nagy része mert nem volt más akire épülhetett volna míg itt azért más a helyzet.visca el barca írta:megint gól+gólpassz, raádásul most nem sörmeccsen. reméljük tényleg belelendül, mert most úgy néz ki... én nem igazán néztem a liverpoolban, de meglep h mennyi gólpassz értékű labdát oszt ki. tegnap is az a lögybölés neymarnak...milliméterre pontos volt....
Jobban illik a Messi - Neymar duóhoz, mint Alexis.visca el barca írta:megint gól+gólpassz, raádásul most nem sörmeccsen. reméljük tényleg belelendül, mert most úgy néz ki... én nem igazán néztem a liverpoolban, de meglep h mennyi gólpassz értékű labdát oszt ki. tegnap is az a lögybölés neymarnak...milliméterre pontos volt....