2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kicsit flegma a csávó,de sokszor elér a keze oda,ahova másnak csak szeretne!doki írta:Nincs bajom Valdessel,de igazad van!Ja,és a sorrend is jó,bár Dida kicsit hátrébb van nálam!Charlie írta:Nálam magasan a No.1 az Cech.Aztán jön Buffon & Casillas,és utánuk picivel Dida,majd még 5-10kapus,és következik valahol VV.
C.
Olavsd el a híreket. Nuno Gomes nem játxikGerafan írta:...de előtte Nuno Gomesék szemét védi ki!![]()
Barcafan92 írta:nálam sincs benne!csak szretyájs van mert jó a védelem elötte!ellenünk egy bravurt se láttam tőle!ha nincs védelem akkor ő se jó!VV elött nem a világ legjobb védelme áll de mégse kap sok gólt a csapat!doki írta:Talán,mert azt írta,hogy cseh nincs benne a top5-ben!
Akkor is keveset kapnának, de sokxor fog tixta ziccereket is, meg hány beadás huz le, amire más kapus ki sem mozdulnaGerafan írta:Cech a Rennes-ben is jól védett, de ha mondjuk egy feleannyir tehetséges kapust vesz meg a Chelsea, szerintem az is olyan kevés gólt kap, mint Cech...
Első meccs,az odavágó,azért lett csak 2-1 nekünk,mert a világ legjobb védője,(Terry) megóvta őket 2-3góltól,meg Cech,hatalmas bravúrokkall még 2től.Aztán a tavalyi meccsen Cech mindent megfogott,MINDENT,amit nem lehetett azt is,ebből a 2meccsből kiindulva mondom amit,persze csak megerősít a többi mérkőzés amin látom védeni....egy bravurt se láttam tőle!...
Sztem is.Charlie írta:Nálam magasan a No.1 az Cech.Aztán jön Buffon & Casillas,és utánuk picivel Dida,majd még 5-10kapus,és következik valahol VV.
C.
Nincs bajom Valdessel,de igazad van!Ja,és a sorrend is jó,bár Dida kicsit hátrébb van nálam!Charlie írta:Nálam magasan a No.1 az Cech.Aztán jön Buffon & Casillas,és utánuk picivel Dida,majd még 5-10kapus,és következik valahol VV.
C.
én is jó kapusnak tartom didát.ezerszel jobb mint csecs.windu írta:merx írta:Tudom nem tartozik szorosan a témához meg nem is vettem észre, hogy szóbahozta volna vki de az én kedvenc kapusom és akit én a legjobbnak tartok az Dida, csak ő is brazil és azért jó lenne ha egy spanyol csapatban nem csak 1-2 spanyol játszana így szóba sem jöhet VV helyett.
Czeh meg az első 5-ben nincs nálam...
nem mondanám hogy jók a meglátásaid ....
Casillas elott sokkal gyengébb védelem áll. Meg aztán azért nekunk sok olyan meccsunk van, mikor az ellenfél el sem jut a kapunkigBoixos írta:valdes 26 gólt kapott eddig, a spanyol legjobbnak mondott casillas 27et, canizares pedig 24et. valdesnek úgy van annyi gólja, amennyi, h egy "foltozgatásra" szoruló védelem van előtte. ennyit arról, h mennyire [auto_cenzúra] vagy nem [auto_cenzúra] kapus.