visca el barca írta:nézem az idei balaton soundot, tömve lesz noname ócska zenekarokkal meg dj-kel. ugyanolyan leppukant az egész mint a sziget. régen tolták a wu tanget, beastie boysot, massive attacket, most meg semmi. egyértelmű hogy arról szól az egész, hogy tized annyi pénzért hoznak noname embereket, a bevétel 90%-át meg lenyúlják a szervezők. magyarország, love it.
VEB, azt azért te sem várhatod el, hogy 2015-ben Massive Attack/Wu/Kosheen/Gorillaz legyen a Szigeten/Soundon.
Nincs mit tenni, a mai fiataloknak olyan lineup kell, amiben benne van Hardwell, Baguetta, Calvin Harris, Martin Garrix, Avicii stb. Ők a felkapott nevek, velük el lehet adni a bérleteket, egy High Contrast-tal meg nem. Amúgy én már azon is meglepődtem, hogy 4 éve Thievery Corporation volt a Sound nagyszínpadán (egyébként zseniálisak voltak).
Egyébként ezek a DJ-k is brutális pénzekért lépnek fel. Jó, árban (és minőségben) azért nem hasonlítható össze egy RHCP-vel, de nem is a 150k-s Kasza Tibi árat képviselik.
Szigetet meg nem nevezném lepukkantnak, tavaly például elég korrekt lineup-ot hoztak össze. És múlt héten nyertek valami díjat is, bár biztos csak véletlen volt.
Na, de nem akarom fényesre nyalni Gerendait, azért én is el tudnék viselni egy Damian Marley-t, Kings Of Leon-t, Foo Fighters-t...