2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem abban biztos lehetsz, hogy Ronaldo NEM fog vissza jönni!!!bticz írta:Silvanus írta:Henry - hát igen! Mindenki tudja, hogy mennyire nagy játékos, és ezt tegnap is megmutatta. Mikor nézem őt, magam is azt mondom: "BARCÁBA VELE? AZONNAL!!!"Elképesztő, hogy tegnap is mit művelt, hogy mennyire gyors (kora ellenére), hogy milyen technikás, mennyire jól lát a pályán, és milyen gólveszélyes!
Mikor Hajdú B. kimondta már én is éreztem, hogy a végén már csak szórakozik a Juvéval, és arra megy, hogy Zebina is beguruljon, és rá 5 másodpercre tessék... hihetetlenül tud az az ember!
Ez mind igaz amit mondtál.... Henry tényleg nagyon jó, de én úgy érzem minnél tovább jutnak a Bl-ben, márpedig ha igy játszanak igen sokáig juthatnak, annál kevesebb az esély, hogy elhozzuk........ Ez a játék amit most Henry mutat, nagyon sokat ér az Arsenalnak, úgyhogy bármit megtesznek, majd hogy maradjon.... Én egyre kevesbé vélem realitásnak, hogy nálunk kössön ki (főleg úgy hogy 25 millió eurót adnánk max....)
Én nem tudom, miért de úgy érzem Ronaldo fog visszajönni....
De valakit mindenképpen venni kell, mégha Larsson -t esetleg meggyőzik is......
Meglátjuk!
Silvanus írta:Henry - hát igen! Mindenki tudja, hogy mennyire nagy játékos, és ezt tegnap is megmutatta. Mikor nézem őt, magam is azt mondom: "BARCÁBA VELE? AZONNAL!!!"Elképesztő, hogy tegnap is mit művelt, hogy mennyire gyors (kora ellenére), hogy milyen technikás, mennyire jól lát a pályán, és milyen gólveszélyes!
Mikor Hajdú B. kimondta már én is éreztem, hogy a végén már csak szórakozik a Juvéval, és arra megy, hogy Zebina is beguruljon, és rá 5 másodpercre tessék... hihetetlenül tud az az ember!
Nem értek veled 1et, Tevez szvsz a Brazil najnokság legjobb játékosa, hatlmas jovo áll elote, bár sajna tobb mint valoxínu h a cselzibenmrmanus írta:Lehet de szerintem jobb mint Tevez nekem az ő játéka nem tetszik szerintem ha át jön Európába akkor ugyan úgy ját mint Riquelme, de nem biztos ez csak az én saját véleményem, de szerintem erről a Nilmarról fpogunk még hallaniCharlie írta:Arrafelé sok ilyen kölök van,csak a 85%-a nem lesz akkora ígéret amekkorának kivan kiálltva.Lásd Diego,otthon ő volt a császár,Európában meg...
C.
Aha, megmutatta. 32 bajnokin 2 gólt rúgott.Ronaldinho 17 írta:Nilmar most a coroban van?Ő a Lyonban már megmutatta mit tud,szórta a gólokat amikor betették,csak keveset játszott és elment
Lehet de szerintem jobb mint Tevez nekem az ő játéka nem tetszik szerintem ha át jön Európába akkor ugyan úgy ját mint Riquelme, de nem biztos ez csak az én saját véleményem, de szerintem erről a Nilmarról fpogunk még hallaniCharlie írta:Arrafelé sok ilyen kölök van,csak a 85%-a nem lesz akkora ígéret amekkorának kivan kiálltva.Lásd Diego,otthon ő volt a császár,Európában meg...
C.
Ide ne tollja a pofájátRumig írta:Gallas azért akar eljönni a Chelszkiből, mert nem akar bal oldalon játszani. Erre ti mindig őt emlegetitek balra![]()
Bommelt nem szabad eladni,nem is értem hogy jut ilyen eszedbe!Ádám02 írta:én továbbra is azt mondom kell egy jó csatár aki helyettesiti Larsont meg két védö a két szélre és nem kell senki más !el kell adni Belletit gyulát és bommelt és ha ezeket össze adom akkor nem jönnénk ki rosszul csak még pár milka kellene hozzá annyit meg megér hoy hozzá tegyünk!!!!
Azért mondtam a 3 védőt, mert középre és jobbra mindenképp kell egy védő, bal oldalra pedig sem Silva, sem Gio nem hosszú távú megoldás, ezért kéne Gallas, ráadásul ő középül is jó.Ádám02 írta:hát igen és ez nem is olyan utös védelem egy komplett csatársor simán áttöri ezzela avédelemmel el sem tudnám képzelni egy madrid meccet szerintem porig aláznának minket!!!de azért a 3 védö tulzás 2 ö elég!!!
hát igen és ez nem is olyan utös védelem egy komplett csatársor simán áttöri ezzela avédelemmel el sem tudnám képzelni egy madrid meccet szerintem porig aláznának minket!!!de azért a 3 védö tulzás 2 ö elég!!!noname írta:Én Maxit el tudnám képzelni Larsson helyetteseként!Ádám02 írta:én továbbra is azt mondom kell egy jó csatár aki helyettesiti Larsont meg két védö a két szélre
Azt már írtam h kit tudnék elképzelni a széleken, de középre is kell valaki, ezért örülnék ha a Chivu, Alves, Gallas trió együtt jönne.
Most is látszik mi történt:Puyol eltiltás, Edmilson, Marquez sérült és most egy Oleguer-Rodri duóval kell játsszunk a BL-ben.
Ezt már én se tudom eldönteni.Kiindulhatunk Saviola és Riq esetéből, de Maxit ő akarta megvenni, még ha nem is játszatjaEnrique21 írta:Csak tod a Franki antiargentinás...
Én Maxit el tudnám képzelni Larsson helyetteseként!Ádám02 írta:én továbbra is azt mondom kell egy jó csatár aki helyettesiti Larsont meg két védö a két szélre
Damia szerintem is jó lenne, de ő jövőre is kölcsön van adva.kralo írta:Én Alvest annyira nem favorizálom. Jobb oldalon jó lesz majd Oleguer és Damía! A többi nekem is szimpi lenne.