Rivaldo11 írta:Erre a "Real remekül építkezik " véleményre csak annyit, hogy elköltöttek 180 millát két emberkére, mégsem sikerült egy cseppet sem tehermentesíteni Ronaldot.
Az egyik nem is azért jött. James szerintem 70%-ban marketingfogás volt. Mi csak azt látjuk,hogy sportszakmailag nem egy nagy biznisz. De ülnek ott fent olyan fejesek,akik szerintem jó előre tudták,hogy bármi is lesz,pénzügyi bukta nem lehet belőle. Elmenni nem fog,mert senki nem adna érte 30nál többet(mert nem is ér),de egy komoly vb-vel és a ténnyel,hogy a fehér mezt viseli,máris viszik,mint a cukrot. Az más kérdés,hogy tudását tekintve egy Valencia számára a csúcs.
Bale pedig megnyitotta a brit piacot. Az ő leigazolása már akkor is hülyeség volt,amikor felmerült. Mindenki tudta,hogy annyira idegen neki a spanyol foci,mint Beckhamnek. Majd elviszi a Mu(szerintem kihozva közel 0-ra a rá fordított kiadásokat) és ott ellubickolhat. Di Maria hozzá képest még mindig egy labdazsonglőr lesz,de nem lesz gondja a szigeten.
Reus jöhet nyugodtan. Cr-t ha lassulni kezd,amúgy is feljebb kell tolni. Gólgép. Míg Messi irányító lesz,Cr ék.
szerk: Kroos meg fog sérülni... Nem pihen,teljesen fásult,az összes testnyílásán lélegzik már. Miért nem pihen 2 hetet?