Chino írta:hank1ee írta:De tényleg, mitől tud ez a srác többet, mint Illarramendi? Vagy csak Perez papa mélyíti a dél-amerikai piacot?

Én abszolut nem értem, miért hanyagolták ennyire a baszkot. A Sociedad-ban szerintem nagyon jól tolta, a csapat egyik legjobbja volt nagyon fiatalon, nem véletlen fájt 32 millióba. Én 100%-ra vettem, hogy XA távozásával ő fog előlépni, válogatottság is benne volt/van.
Ancelotti valamiért nem szereti, még így, hogy Modric kiesett is jegelve van.
Mindenesetre sajnálom a srácot, ha őt cserélik le erre a brazil gyerekre, bár valószínűleg jobb lesz majd neki egy olyan csapatban, ahol folyamatosan játszhat.
A Dortmund elleni visszavágón eladott egy labdát, amiből gólt kaptunk, nem sokon múlt hogy kiessünk. Nagyon magára vette, fejben nem bírta el a nyomást, az öltözőben teljesen kiborult, a többiek alig tudták összeszedni. Nem véletlen, hogy a BL döntőben is inkább a fél év sérülés után éppen visszatért Khedira kezdett és nem Illarra. Valószínűleg ezzel Ancelotti bizalmát teljesen elveszítette. Idén nem is nagyon kap lehetőséget, 5 meccsen játszott 35 percet, pedig Karácsonyig 8x kezdő volt 900 percet játszott összesen.
Barcaforever írta:Kis magyarázatot szeretnék. Nem nagyon szoktam nézni Real meccset idén, csak mikor nézem az összeállításokat meccs után, nem értem, h az Isco-Kroos-James kp-n, h néz ki a felállás pontosan?
Ki hol van és ki a vkp?James úgy tudom szélső, Kroos és Isco pedig nálam ink irányítók.

Kroos van leghátul, James valamivel előrébb bal oldalt, Isco jobb oldalt, de gyakran cserélnek helyet. Mindketten besegítenek a védekezésbe, de főleg Isco.