Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Daweed írta:Na tessék a friss aranylabdás. Ilyen mocskos aljas senkiházit rég láttam a pályán. Ja várj, az úriemberek klubjában van még 1-2.
Aki így viselkedik a pályán, hogy tudják szeretni? nem fogom fel komolyan, hogy aki ezzel az emberrel azonosulni tud, milyen lelki világa van? Vagy mennyire érez jót?
Ezért egy pár meccses eltiltást kellene kapnia, de a végén a pirosát is eltörlik.
Leon..Leon írta:Ki akar fogadni,hogy a Real egy 90.ik percben szerzett (tizi)góllal fogja ezt a meccset úgy behúzni,hogy közük nem volt a találkozóhoz?
nekünk sosincs. csak a realnak.visca el barca írta:ilyet... hihetetlen h még csak ennyi szerencsénk se legyen...
Na ki akarja tudni a jövő heti lottó számokat?hank1ee írta:Leon .szod, nem hiszlek el. Ezt honnan tudtad?
Nostradamus, te vagy az?Leon írta:Ki akar fogadni,hogy a Real egy 90.ik percben szerzett (tizi)góllal fogja ezt a meccset úgy behúzni,hogy közük nem volt a találkozóhoz?
következő bajnokin már játszik,ahogy szoktak.MessiNeymarSuarez írta:lesz ebből még fellebbezés
2013ban a Király Kupa döntőjében ollózva rúgta szájba az ellent azért kapott utoljára pirosat.Vakmacska írta:Nem is emlékszem rá, hogy valaha ennyire elgurult volna a gyógyszere.Leon írta:Ronaldo piros lap!
Emlékeztem, mikor Barca ellen játszottak, és voltak a bunyók? Mindig Messi és ő volt az, akik kimaradtak belőle, csak messziről nézték.
Ilyen sunyi rúgásokat és ütéseket én már láttam tőle szögletek előtt, csak eddig elnézték neki.Vakmacska írta:Nem is emlékszem rá, hogy valaha ennyire elgurult volna a gyógyszere.Leon írta:Ronaldo piros lap!
Emlékeztem, mikor Barca ellen játszottak, és voltak a bunyók? Mindig Messi és ő volt az, akik kimaradtak belőle, csak messziről nézték.