Bajnoki Mérkőzések
- visca el barca
- Presidente del Barça
a kövi pár bajnokin sok múlhat, otthon villarreal, idegenben bilbao, míg a reálnak egy (remélhetőleg cr nélküli) sevilla, atletico duo, jó lenne pár pontot hozni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Normandia
- Director del Fútbol
Nézd meg a PSG, Sevilla, ATMA meccseket.jethrotull írta: Arra azért kíváncsi lennék nagyon, hogy egy olyan ellenfél, amelyik támadni is tud, nagy nyomást helyezve ránk, mennyire nehezítené most meg a dolgunkat....

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
-
- Barça B
Három játékost figyeltem nagyon: Xavit, Rafinhát és Bartrát. Xavi értékelhetetlen volt számomra, csak hátra, meg oldalra passzolt, védekezésben nulla. Rafinha és Bartra vagy ennyit tudnak, vagy a hiányzó játékpercek - nem tudom.
Nem láttam különösebb problémát, Ney, Messi továbbra is nagyon jók....mondjuk ez van mindig, amikor a "kicsi" hajt...
Arra azért kíváncsi lennék nagyon, hogy egy olyan ellenfél, amelyik támadni is tud, nagy nyomást helyezve ránk, mennyire nehezítené most meg a dolgunkat....
Nem láttam különösebb problémát, Ney, Messi továbbra is nagyon jók....mondjuk ez van mindig, amikor a "kicsi" hajt...

Arra azért kíváncsi lennék nagyon, hogy egy olyan ellenfél, amelyik támadni is tud, nagy nyomást helyezve ránk, mennyire nehezítené most meg a dolgunkat....

A Barca a Fradi!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Remélem minden egyes gól önbizalmat szerez a fiúknak a folytatáshoz, mert húzós tavasz lesz. Én 5-0-ra gondoltam, 6 lett a vége, nem bánkódom, remélem azért Ney és Leo tudnak majd pihizni pár napot.

-
- Entrenador del Barça
Infographics: Heat maps Pedro, Messi and Neymar vs Elche #fcblive - Palesz, hagyj életben, kérlek.
Ami meglepő, hogy Pedro milyen szabadon mozgott - sokat kellett melóznia Messi helyett - és az, hogy Neymar mennyire középre játszott. Utóbbi szerintem főleg a meccse elején volt megfigyelhető.
Ami meglepő, hogy Pedro milyen szabadon mozgott - sokat kellett melóznia Messi helyett - és az, hogy Neymar mennyire középre játszott. Utóbbi szerintem főleg a meccse elején volt megfigyelhető.
Ezt teljesen adom, és ez nem csak erre a bajnokságra vonatkozik (olasz, francia).visca el barca írta:sok ez a 20 csapat ehhez a bajnoksághoz
- visca el barca
- Presidente del Barça
sok ez a 20 csapat ehhez a bajnoksághoz. ideje lenne elgondolkodni egy drasztikusabb csökkentésen, mert sajnos túl sok töltelék van ami nem képvisel szintet.. bőven elég lenne 16 csapat... ez az elche is bazz... 4 meccsen szórtunk nekik 18 gólt. oké h a real meg mi is megszórunk mindenkit, na de ennyire... kb mintha 3 osztály különbség lenne... évek óta tendencia, hogy van legalább 3-4 borzalmasan gyenge együttes akinek semmi keresnivaló a PD-ben...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Én egy kis iróniát vélek felfedezni gg86 kolléga hozzászólásábanSyrioForel írta:gg86 írta:Ez nem jelent semmit. Semmi szakmai alapja nincs, csupán szerencsénk van, gyenge csapatokkal játszunk, a Man.City úgyis megszór minket.Alonso0190 írta:Azért durva, hogy csak 9 kapott gólnál járunk (abból 3 a RM-től) 20 forduló után, miközben a többiek lassan már 20-nál járnak.
Nem igazán értem ezt miből gondolod. Szerintem még rossz forma esetén is mi lennénk az esélyesei a párharcnak,így meg pláne...Nem gondolom,hogy veszélyben van a továbbjutás.

- Normandia
- Director del Fútbol
Igazán az Elche-nek nem volt választása, pontosabban vagy marad ez elsőfélidei taktika 0:1 nél, vagy megpróbál hazai pályán gólratörőbben játszani. A másodikat választották, ezért szaladtak bele a tasliba. Az elsőfélidei "sajáttérfélen letámadok" taktikájuk aránylag jól működött, nehezen tudtuk megjátszani a labdákat az egy az egyek nem jöttek be. A második félidei nyíltabb játékuk meg a tizi és a kiállítás megpecsételte a sorsukat. Onnantól gála volt a hátralévő idő. A durvaságuk is a játékfölényünk kompenzálása miatt volt.mess2009 írta:hát igen...volt itt minden, de minden jó ha jó a vége! az Elche bár kis csapat de megérdemelte amit kapott, mert egy vagdalózós durva taktikát választott, amivel önmagát ütötte ki!! ezt tetézte a második elején egy másik öngyilkos pálfordulással, kinyílt mint a nagykapu...
van egy kis ellentmondás a teljesítményekben is döntően az első és a második játékrész között, pontosabban a tizi és a kiállítás utáni szakaszt figyelve. az elsőben Neymar rúg három ordító lyukat és Messinek sincs igazán értékelhető momentuma, Bartra ordítóakat hibázik , Alba végig gyenge...stb. aztán jön a gála és szebbnél szebb gólok, Ney megtáltosodik, Messi újra zseni...ki érti ezt?!
persze lehet hogy csak egyszerűen ez az alkotás folyamata! még sok ilyet kívánok.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
-
- Entrenador del Barça
Average position Barcelona players vs Elche #fcblive
https://pbs.twimg.com/media/B8I3aviIgAAykFH.png:large
https://pbs.twimg.com/media/B8I3aviIgAAykFH.png:large
-
- Barça C
gg86 írta:Ez nem jelent semmit. Semmi szakmai alapja nincs, csupán szerencsénk van, gyenge csapatokkal játszunk, a Man.City úgyis megszór minket.Alonso0190 írta:Azért durva, hogy csak 9 kapott gólnál járunk (abból 3 a RM-től) 20 forduló után, miközben a többiek lassan már 20-nál járnak.
Nem igazán értem ezt miből gondolod. Szerintem még rossz forma esetén is mi lennénk az esélyesei a párharcnak,így meg pláne...Nem gondolom,hogy veszélyben van a továbbjutás.
Ez nem jelent semmit. Semmi szakmai alapja nincs, csupán szerencsénk van, gyenge csapatokkal játszunk, a Man.City úgyis megszór minket.Alonso0190 írta:Azért durva, hogy csak 9 kapott gólnál járunk (abból 3 a RM-től) 20 forduló után, miközben a többiek lassan már 20-nál járnak.

hát igen...volt itt minden, de minden jó ha jó a vége! az Elche bár kis csapat de megérdemelte amit kapott, mert egy vagdalózós durva taktikát választott, amivel önmagát ütötte ki!! ezt tetézte a második elején egy másik öngyilkos pálfordulással, kinyílt mint a nagykapu...
van egy kis ellentmondás a teljesítményekben is döntően az első és a második játékrész között, pontosabban a tizi és a kiállítás utáni szakaszt figyelve. az elsőben Neymar rúg három ordító lyukat és Messinek sincs igazán értékelhető momentuma, Bartra ordítóakat hibázik , Alba végig gyenge...stb. aztán jön a gála és szebbnél szebb gólok, Ney megtáltosodik, Messi újra zseni...ki érti ezt?!
persze lehet hogy csak egyszerűen ez az alkotás folyamata! még sok ilyet kívánok.
- Alonso0190
- Jugador del Barça
Azért durva, hogy csak 9 kapott gólnál járunk (abból 3 a RM-től) 20 forduló után, miközben a többiek lassan már 20-nál járnak.
"Inkább vagyok a nyolcadik helyen egy olyan csapattal, ahol ezer ember azt akarja, hogy a hetedik helyen végezzek, mint a harmadik helyen egy olyannal, amelyik a fordítottját akarja." - Fernando Alonso
-
- Entrenador del Barça
Reg unatkoztam mar ennyire 0-6-os meccsen. Gratulalok a csapatnak, ezt varjuk. A nagyobb aranyu gyozelem foleg annal fenyeben nagy szo, hogy tartalekos csapat jatszott.
- Leon
- Director del Fútbol
Szeretem amikor idegenben lövünk 6 gólt! 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Grácies Messi!
- danianevem
- Entrenador del Barça
Az első félidő után valami olyasmit akartam írni, hogy rossz főpróba után jó előadás következhet az Atlético ellen. A jó előadás már a második játékrészben megjött, kellett hozzá, hogy az Elche mentálisan szétesett, de ez legyen az ő gondjuk...
A meccs összképe alapján teljesen megérdemelt a győzelem, arányaiban már vitatható, de igazán csak az első 30 percben volt kérdéses a pontok megoszlása. Messi és Neymar vitte a prímet, viszont Bravora is nagy szükség volt, főleg az elején. Ugyan negatívum is akadt sajnos, de egy idegenbeli hatgólos győzelem után inkább ráhagyom.
A meccs összképe alapján teljesen megérdemelt a győzelem, arányaiban már vitatható, de igazán csak az első 30 percben volt kérdéses a pontok megoszlása. Messi és Neymar vitte a prímet, viszont Bravora is nagy szükség volt, főleg az elején. Ugyan negatívum is akadt sajnos, de egy idegenbeli hatgólos győzelem után inkább ráhagyom.
palesz77 írta:Egyedül Suárez kihagyásával van bajom nekem is, önbizalom növelő meccsek kellenek neki most, nem az, hogy padra tegye Lucho.. Fél órát remélem játszani fog legalább. Amúgy jó kezdő.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Montoya Pique Bartra Alba - Xavi Mascherano Rafinha - Pedro Messi Neymar
suarezt az ilyen meccseken kellene játszatni...
Neymart vagy Messit kelett volna ültetni. Volt róla szó, hogy mindkettőnek voltak kisebb sérülései a héten. És mivel Messit nem lehet marad Neymar.

- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
Stalkyard írta:ember szerdán leharapja Godin fejét és odadobja Simeonéhez.
Még jó, hogy eltiltás miatt nem lesz Godin!

a kezdő nagyon jó, örülök Rafinhának és Montoyának.
be kellene húzni, most semmiképpen sem szabadna hibázni.

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
- Leon
- Director del Fútbol
Tetszik a kezdő,Suarez meg talán majd higgadtabb lesz ha csak a 60.percben jön be. 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
L4wandowski
Grácies Messi!
L4wandowski
Grácies Messi!
Pedro játszatásáért alapból fa...korbács Lajoskám
Névrokonnak meg most kellenének ezek a meccsek hogy végre gólokat lőjön és lenyugodjon, mert amilyen merő feszültség az ember szerdán leharapja Godin fejét és odadobja Simeonéhez.
Mascherano
Névrokonnak meg most kellenének ezek a meccsek hogy végre gólokat lőjön és lenyugodjon, mert amilyen merő feszültség az ember szerdán leharapja Godin fejét és odadobja Simeonéhez.
Mascherano

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- visca el barca
- Presidente del Barça
60-65. perc tájékán jön majd egy ney-suarez csere.. tuti..

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Busi mentes móka, nem tudom mióta.
Respect.
Mondjuk Suárez játszhatna, hátha a kicsik ellen be tud találni. De a gyalázatos hétközi teljesítménye után érthető a pad is neki.
Respect.
Mondjuk Suárez játszhatna, hátha a kicsik ellen be tud találni. De a gyalázatos hétközi teljesítménye után érthető a pad is neki.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- danianevem
- Entrenador del Barça
Pont a szülinapost hagyta ki?
Nem baj, majd félidőben bejön és berámol kettőt.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Egyedül Suárez kihagyásával van bajom nekem is, önbizalom növelő meccsek kellenek neki most, nem az, hogy padra tegye Lucho.. Fél órát remélem játszani fog legalább. Amúgy jó kezdő.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Montoya Pique Bartra Alba - Xavi Mascherano Rafinha - Pedro Messi Neymar
- visca el barca
- Presidente del Barça
Barcelona line-up (official): Bravo - Montoya Pique Bartra Alba - Xavi Mascherano Rafinha - Pedro Messi Neymar
Bench Barcelona: Ter Stegen, Alves, Adriano, Busquets, Sergi Roberto, Iniesta, Suarez
Bench Barcelona: Ter Stegen, Alves, Adriano, Busquets, Sergi Roberto, Iniesta, Suarez