Daweed írta:Sanama írta:Szerintem azért még elég messze van attól, hogy húzóember legyen. Tény, hogy Messi mögött ő az, akire építeni lehetne egy csapatot, és aki a hátán tudna vinni egy csapatot, de ettől egyelőre messze vagyunk.
Messze van a húzóember szereptől? Szerintem Messi után az egyik legfontosabb láncszem a csapatban. Ő az egyik legveszélyesebb az ellenfélre nézve a csapatban, fontosak a megindulásai (ez kevés emberben van meg), góljai, gólpasszai, meghúzza a váratlant. Mi kellene még hogy húzóember lehessen? A támadószekcióból Messi után ő a legfontosabb tag.
Szerk: Lehet én is benéztem egy ironikus hszt.

Igen, veszélyes a kapura, mert tömve van labdákkal, Messi olyan labdákat ad neki, hogy csak nézek.
Azért saját erejéből nem sok gólt szerzett még. Éppen ezért mondom, hogy arra még nem nagyon lehet számítani, hogy megkapja a labdát, és egyedül eldönt egy megindulással egy meccset.
(Nekem az ilyen alapvonal mellett lefordulok sarokkal azért nem jelentik azt, hogy húzóember)
Egyelőre én nála azt érzem, hogy kell az, hogy ki legyen szolgálva, ahhoz viszont, hogy egymaga döntsön (nem egyszer-egyszer), ahhoz még fejlődnie kell. Ha erre képes lesz, akkor húzóember lesz.
Erre jelenleg Messi képes egyedül a csapatban. És igen, aki legközelebb van ehhez, az Neymar, de még nem tart ott szerintem.
Oké, azzal túloztam, hogy messze van tőle. Nincs messze, de szerintem még nem az.