Gamez - Kedvencek játékok
-
- Eurobarca Staff
Aki szokott játszani a Madden NFL'06-tal attól kérdezem hogy nem játszana-e velem neten egy mecscet?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Hát ez jókérdés.Sztem vmelyik hőnszeretett csoporttársam jelentett fel,mert vettem még régebben egy játékost a haverom csapatától vmivel áron alul és biztos nemtetszett nekiFejo írta:Rosszaság!Raulito írta:Hattrickot azóta nemszeretem,mióta kizártak.![]()
Mit csináltál?

Abban is lehet neten nyomni,jó azFejo írta:Azt már unom, ez legalább online.Raulito írta:FM-ezz inkább.Fejo írta:Senki nem játszik a Hattrick-vel?

FM-ezz inkább.Fejo írta:Senki nem játszik a Hattrick-vel?
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Hááát, nemtom, most engem elvarázsolt a World of Warcraft, hihetetlen milyen jó játék. Egész nap azzal játszok, gyönyörű a grafika, brutál jó a játékmenet. Ti játszottatok vele már? Én erediti szerveren nyomatom, fizetek is érte keményen (7000ezer ft/ 60 napocska) , de megéri. (off: sajnos ezért vagyok keveset az EuroBarcán
lehet sokak örömére 

Milinte te szemét, tipszmikszűté??
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Na én is kipróbáltam, és szerintem is jó.
A Global Challenge dolog pedig kifejezetten jóó! A Viva Espana rész a 87. percben indul és meg kell nyerned a meccset!

Szómiszó, amíg kijön a HEROES, addig elleszek vele.

A Global Challenge dolog pedig kifejezetten jóó! A Viva Espana rész a 87. percben indul és meg kell nyerned a meccset!

Szómiszó, amíg kijön a HEROES, addig elleszek vele.
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
hát sztem jobb mint a fifa06.nekem nagyon bejön!!
Dezsö Laci vs Makka powaaa
Ha nem lennék, hiányoznék magamnak!
Ha nem lennék, hiányoznék magamnak!
Kedvenc játék:Half Life 2
nekem a cs-zero tetszik..naon jó 

Kedvenc játék??? Egyértelmű, hogy a Football Manager
3 éve csak ezzel játszok, persze mindig a legujjabb kiadással. Próbáljátok ki, és akkor nem kellesz beírogatnotok, hogy milyen csapatot szeretnétek jövőre, hogy jöjjön: Henry,Chivu stb. leigazolhatjátok azt akit itt szeretnétek látni
Bár ez ugyse jelent semmit, hogy egy játékba leigazolsz vkit ide + oda, de az se ér többet, hogy a forumba irogatjátok, hogy ez+az jöjjön
Ugyse mi döntjük el, hogy mi lesz jövőre...

Jönnél inkább Codozni..balboa7 írta:...vannak itt WoW-osok???![]()
...létsziii, ha van, akkor dobjon már meg egy jó kis szervercímmel!!!![]()
![]()
PLS