Élő közvetítések
-
- Director del Fútbol
szerencsés gól, de kit érdekel 

És ezek a felesleges góljai
MESSI!!!!
Gól!!

Ahogy elnézem Suáreznek most már minden színben volt fáslija a jobb kezén. Próbálgatja szegény, hogy melyik hoz neki szerencsét.
Messinek ezek a felesleges cselezései
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Alba vehetne egy másik csukát, talán telik rá.
Olyan mint a forint csúszkál le fel....

Simábban is hozhattuk volna a meccset, két ilyen gólt még egyszer nem kapunk tőlük.
na jó ki izzadtuk!!!!!!!! rohadt nehéz volt.mess2009 írta:labdatartás??? nem lesz jó!!!
még egy gól kellene.
- Leon
- Director del Fútbol
Na ez is megvan. 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Évek óta nincs a középpályán védekezés (kivéve ha Rakitic játszik, vagy nagy ritkán Mascherano feljebb lép), azért szívatnak meg így minket mindig kontrákkal.De ma mintha a középpályán sem lenne meg a védekezés.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ilyenkor már legalább a 2 szélső védőnket hátul kéne tartani.
labdatartás??? nem lesz jó!!!
még egy gól kellene.
még egy gól kellene.
Igen van benne igazság. Azon az oldalon Ini és Alba is fo*ik bele a védekezésbe. Sok labdát is szórnak. De ma mintha a középpályán sem lenne meg a védekezés. LE jól látta meg , Busit le kellett hozni.danianevem írta:Szerintem inkább Albáék oldala a ludas a dologban. Minden arra repülő labda garantált gólveszély. Fejjátékban és helyezkedésben is totál katasztrófa eddig a védelem bal oldala.roby122 írta:Amúgy nem tudom , hogy csak én vettem-e észre , de Bravo közel sincs a helyzet magaslatán.
Közben Suárez le , Pedro be.
- sneco7
- Capitá del Barça
Szokásos Neymar/Suárez csere...miért nem játszhatják végig? Én Init vinném le, eltűnt nagyon. Amúgy az elmúlt hetek tanulsága, hogy Rakitic alapember kellene legyen és mellette lehetne rotálni Rafinhát Inivel illetve Masch-ot Busi-val.
- Capon
- Llegenda del Barça
Nem volt tizi.LG írta:Én is így láttam. Szerintem jó döntést hozzott a játékvezető. A Villarreal még mindig veszélyes, nem lefutott a meccs. Most meglátjuk, milyen lesz Mascheranoval a kp-n.jelwaz írta:Hisztizzetek már... Még hozzá se ért a kapus, már esett Neymar, megcsúszott. Nem 11-es, ha nem csúszik meg simán tovább megy, ha akar...
Mire összecsúsztak Neymar majdhogynem térdelt, ő ott már nem ment volna tovább max négykézláb.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Én is így láttam. Szerintem jó döntést hozzott a játékvezető. A Villarreal még mindig veszélyes, nem lefutott a meccs. Most meglátjuk, milyen lesz Mascheranoval a kp-n.jelwaz írta:Hisztizzetek már... Még hozzá se ért a kapus, már esett Neymar, megcsúszott. Nem 11-es, ha nem csúszik meg simán tovább megy, ha akar...
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Végre, ez egy jó döntés(ha matyui nem bénázik). Bár most helyette jöhetett volna akár Bartra ha keretbe lett volna...
- Kash
- Entrenador del Barça
Miért érzem úgy, hogy hátul kicsit instabilabbak vagyunk, mint az első félidőben?
Remélem nem kapunk mégegy mákos gólt, viszont nekünk muszáj még minimum egyet rúgni.
Remélem nem kapunk mégegy mákos gólt, viszont nekünk muszáj még minimum egyet rúgni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kash 2015.02.01. 22:30:59-kor.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mondjuk nem tudom Neymar miert nem kapura kuldte rogton..
Kozben elszerencsetlenkedett egy kontrat is, volt mar egy csunyan nagy foleje. Ha ezt Suarez csinalja a 2. felidoben mi lenne itt..
Ez meg jo csere, okos Lucho!

Ez meg jo csere, okos Lucho!
kellett ez a csere!! jól tette LE !!