Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Milyen baj lenne az elvárásinkkal? 80M körüli összegért jött, aranycipősként, abszolút topbajnokságból. Nyilván nem várja senki, hogy több gólt lőjön, mint Messi, vagy hogy úgy szlalomozzon végig a védőkön, mint Ney, senki nem vár tőle olyan védőmunkát, ami Alexistől vagy Pedrotól elvárt. De ez így akárhonnan nézegetem édeskevés! Az meg ugyan nem az ő hibája, de nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy rá költöttük el egy klasszis jobbhátvéd, és egy klasszis középhátvéd/Fabregas helyettes árát, ami a 3 legkomolyabb luk a csapatban és a tilalom miatt még egy évig nem orvosolható probléma.mess2009 írta:valószínű, hogy a várakozásainkkal is van egy kis baj... de azért az is biztos, hogy még nincs topon a srác.
Suarez olyan kivételezett helyzetben van, mint előtte kb semelyik csatárunk. Ibra, Villa, Sanchez, de még Henry is szélre lett szorítva, ahol értelemszerűen kevésbé voltak hatékonyak, Luis klasszikus 9-est játszhat. Alapvetően sokszor kerül jó helyzetbe a kiszolgálást is megkapja, magában a támadásszervezésben is sokszor kerül megfelelő pozícióba, de rengeteg a technikai hiba, az elrontott helyzet. Én mindenesetre remélem, hogy legalább ő nem Enriqueben, hanem magában keresi a hibát. Azt én is remélem, hogy a bizalmat továbbra is meg fogja kapni, de a nyomás egyre nagyobb lesz rajta!mess2009 írta: LE. szövegét értem én, de azt is tartom, hogy ez jószerével az ő sara! neki kell segíteni, megtalálni a legjobb pozícióját, tehát ha a háttérben folyik valami komoly meló is vele kapcsolatban akkor ám legyen dícsérje, mi pedig legyünk (még) türelmesek.
Ámen!mahitoo írta:Sokan Neymar első szezonjához mérik az övét. Ne már. A brazil nagyon fiatal volt, valóban szintet kellett lépnie a spanyol bajnoksághoz. De a tavalyi aranycipőstől, pályája csúcsán (kor szempontjából), aki azért a United, Chelsea, Arsenal ellen játszott sokszor, ez nagyon nagyon kevés.
ez lehet csalóka, inkább játékpercre lebontva szoktam ezeket nézni, suarez esetében speciel a maival együtt 18 mérkőzés van, de csak 16 és fél meccsnek megfelelő időt töltött a pályán.ha mindent nézünk, akkor Suareznek 17 meccsen 5 gólja és 10 gólpassza van.
Ez is nagyon fontos. Igaz, hogy amikor beállt a Stoke ellen először, akkor 3 perc után már gólt is szerzett, de az utána következő 12 mérkőzésen végig kezdőként: 3 gólt rúgott és 5 gólpasszt adott. Ha csak azt nézem, hogy itt 11 mérkőzésen 2 gólja és 7 gólpassza van, akkor bőven megvagyok nyugodva. Plusz az sem elhanyagolható, hogy nem készülhetett rendesen erre a szezonra fel és komoly lelki válságon mehetett keresztül. Ezek a statok csak bajnokságra vonatkoznak, ha mindent nézünk, akkor Suareznek 17 meccsen 5 gólja és 10 gólpassza van. Ezek mellé vegyük, hogy itt mindenki Messit keresi a labdával, ott pedig mindenki őt. A következő szezonjában 31 találkozón 11 gólt szerzett, az se valami sok. Aztán 12/13-as szezonban jött a megváltás és 33 mérkőzésen 23 gólt rámolt be. Összességében 44 mérkőzésen 30 gólt jegyzett akkor.danianevem írta:Javítsatok ki ha tévedek, de mintha a Liverpoolban sem lett volna egyből király. Ott ugye a holland bajnokság után egy komoly ugrás következett a karrierjében, itt meg már két "kiskirály" mellé érkezett harmadiknak. Ráadásul kis területen kell megoldania a helyzeteit, míg az angoloknál volt területe bőven...
Messitől nagyon eltanulták.Balinho írta:Kicsit elegem van, hogy minden csatárunk durcás ha lecserélik... Ennél jóval több kéne Luis, aztán lehetne elégedetlenkedni!
Amúgy ez számomra is rejtély, anno Alexis is számtalanszor seggre ült, Neymarról nem is beszélve, ő konkrétan emiatt sérült le kb 2 hónapra szezon közepén, de előtte is folyton esett kelt. Más a fű a Spanyol bajnokságban, vagy én nem tudom, de az új támadóink folyton esnek kelnek, ez tényleg megfigyelhető.zola8787 írta:A csúszkálás: könyörgöm hazai pálya, tudja, hogy milyen lesz és neki talán futja a fizetéséből, hogy vesz 20 féle cipőt minden eshetőségre.
Ezt meg egy az egyben adom. Főleg az utolsó mondatot..danianevem írta:...
Hát a tegnapi Eibar- Madrid meccsen lévő pályát én még megye 1ben sem nagyon láttamStalkyard írta:Nem akarom rugdosni a palit, de ez a csúszkálás... ettől agyf.szt kapok, ugyanez ment Alexissel is, Angliában jobbak a pályák vagy mi?
Nem biztos, hogy azért puffogot, mert lecserélték. Lehet, hogy az idegesíti, hogy nem jött össze neki semmi. (persze a lecserélés miatt is lehetett, de amit írtam legalább annyira valószínű. Nyilván az újságok, az általad említett verzióval lesznek tele, mert megint lehet min csámcsogni...)Balinho írta:Kicsit elegem van, hogy minden csatárunk durcás ha lecserélik... Ennél jóval több kéne Luis, aztán lehetne elégedetlenkedni!
Szerintem magára volt dühös, hogy nem lőtt gólt..Balinho írta:Kicsit elegem van, hogy minden csatárunk durcás ha lecserélik... Ennél jóval több kéne Luis, aztán lehetne elégedetlenkedni!
Csak manapság nincs ilyen..Subinho írta:Olyan játékos kell nekünk, mint amilyen Eto'o volt. Fiatal, a pályája csúcsát nálunk tölti!