lui1698 írta:Áthozom:
Nyáron azért már odavitt egy Griezmann-Madzukic duót. A horvát ugye elég nagy gólgép, kellett nekik egy ilyen típusú játékos, aki meg tudja tartani a felívelt labdákat, és érzi a kaput is. A francia gyerek meg tegnap mutatott szép dolgokat, van benne potenciál, belőle lehet egy nagyon jó játékos.
A bunkófoci alapja meg volt már, azok a játékosok ott vannak, szerintem most már jön majd 1-2 olyan ember, aki tényleg színt is visz a játékukba.
Mondjuk nem tudom, Mandzukiccal én nem tudok megbékélni..

Griezmann nagy spíler, írtam is tegnap, de Mario fiút szinte csak pontrúgásoknál lehet használni, meg tahóskodásnál. Az ő leigazolásával kicsit statikusabb lett a csatársor, és még inkább a pontrúgásokra mentek rá - nekem úgy tűnik -, nem arra, hogy szép, látványosabb focit játsszanak. Középpályára is hozhatott volna valami labdaügyesebb embert a sok hentes mellé, mégse tette.
Persze az egyértelműen látszik, hogy ezzel a kerettel egyszerűbb ezt játszatni, és ehhez jól igazította a csapatot az igazolásokkal, de szerintem nem véletlen, hogy az évek alatt ilyen felfogású csapatot épített fel.. Inkább ez az ő stílusa szerintem, mint az attraktív támadójáték.