Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, mindenki, aki csak alázta őket, kicsit nézzen magába. Főleg, ha lesznek trófeák is.Alcantara írta:Ide mindenki cipőt törölni jár általában.
Én azért egy bónuszpontot mindenképpen adnék a vezetőségnek, még a sokat szidott Zubinak is.
Megszerezték a csatársorba azt a két embert, akikkel tökéletesen lehet tehermentesíteni a világ legjobb játékosát. Elismerésem érte. Minden eurócentet megértek.
Annak idején a bajnokság 2/3-a elkövette azt amit a Juventus. Kérdem én miért más a Catania bundázása ( ex has mondtam egy csapatot) mint a Juventusé? Nem egyformán kéne értékelni? A Juventust kizárták, a Milánt talán 16 pontra büntették(Berlusconi vefolyása elég volt, hogy legalább a kizárástól megmentse) már nem emlékszem, random középerős csapatok kaptak még 3-6 pont levonást a következő bajnokság elején. Kisült, hogy az egyetlenegy tisztességes csapat az Inter (Moratti a tulajdons indította el a feljelentéseket aki az egyik legnagyobb oligarha Olaszországban maffia kapcsolatokkal a háta mögött). Így lett Mou az Inter edzője Allegri így lett olasz bajnok edző( zöld asztalnál mert a juvetustól elvettek egy bajnoki címet is) és így kezdődött az Inter felemelkedése és az út a BL győzelemig. Na mármost mindenki pontosan tudta, hogy a Juventus kizárása és a Milán kizsigerelése az olasz foci halálához vezet( jó megnyerték a VB-t de a klubbfociók végképp belehalt), mégis megcsinálták. Azóta se tudtak belőlle helyre jönni. Az Olasz bajnokik 80%-a nézhetetlen kicsi a nézőszám egy elfújt meccsnél már mindenki bundázást említ. Évtizedek lesz mire ezt levetkőzik. Kb. mire khal az a generáció ami emlékszik erre.danianevem írta: A bizonyított bundázást a felvett telefonbeszélgetésekre értettem. Moggit meg előző héten mentették fel, majdnem 9 évvel az ítélet után... De valóban hiányosak az ismereteim, most olvasgatva tényleg a Juventuson csattant az ostor, amikor más csapat is kaphatott volna komolyabb büntetést.
A bizonyított bundázást a felvett telefonbeszélgetésekre értettem. Moggit meg előző héten mentették fel, majdnem 9 évvel az ítélet után... De valóban hiányosak az ismereteim, most olvasgatva tényleg a Juventuson csattant az ostor, amikor más csapat is kaphatott volna komolyabb büntetést.sneco7 írta:...
Ne haragudj,de ha egy kicsit utánajártál volna a Juventusos témának,akkor tudhatnád, hogy egyrészről nem bundázás miatt büntették a Juventust. Másrészt azóta kiderült, hogy a Juventus semmi rosszat nem tettm maximum az akkori sportigazgató. Harmadrészt, a sportigazgatót,meg majd mindenki mást is felmentettek az akkori vádak alól. 2 meccs van,amit nem tisztáztak, egyiknek sem volt semmi köze a Juventushoz. 2 dolog miatt fogadta el akkor a Juve a kiszabott büntetést...FIFA/UEFA nyomása, hogy az olaszok elindulhassanak a vb-n illetve, hogy utána ősszel az olasz bajnokság is elindulhasson. Ha a Juvénak nem töketlen az akkori vezetése, akkor valószínűleg nem mentek volna bele a tárgyalás nélküli kizárásba.danianevem írta: Az első érvre: ha tűzzel játszanak, megégethetik magukat. Ha meg is égetik magukat, hát vállalják a következményeit. Az érintett embereket majd elszámoltatják, de ezért még nem zárják ki a klubot...
A másodikra: a Juventus bizonyítottan bundázott (ha a másodosztályba sorolására gondolsz), ami jóval durvább, mivel bírók zsebébe csúsztak a pénzek, nem a menedzserekébe. Nem csak ők kaptak akkor büntetést, de ők kapták jogosan a legszigorúbb szankciót.
Nekem egy érvem van, ami paleszéval egyezik: a spanyol liga alapvetően a Barca vs. Real és az utóbbi években a Messi vs. CR párharcból él. Utóbbi változhat, új szereplők jöhetnek, de sok évtizednyi rivalizálást nem fognak és nem is tudnak pótolni. Saját maga alá ásná a gödröt a spanyol szövetség a Barca esetleges kizárásával.
szemét banda persze, de nekem már rohadtul elegem van abból, hogy a katalán újságok mennyit ártanak a barcának. vagy az a marcáról jött? mert akkor nem szóltam.
Az első érvre: ha tűzzel játszanak, megégethetik magukat. Ha meg is égetik magukat, hát vállalják a következményeit. Az érintett embereket majd elszámoltatják, de ezért még nem zárják ki a klubot...Feast4 írta:Két érvem van hogy miért kell komolyan venni ezt. (Remélem tévedek) Az utóbbi években bármikor előszedték a klubbot a lehető legszigorubb büntetést szabták ki rá. A másik érvem a Juventus...
EóKét érvem van hogy miért kell komolyan venni ezt. (Remélem tévedek) Az utóbbi években bármikor előszedték a klubbot a lehető legszigorubb büntetést szabták ki rá. A másik érvem a Juventus...palesz77 írta:Jó hogyne, biztos ki akarják zárni a közül a 2 csapat közül az egyiket, amelyik a nézettség kb 95%-át hozza a ligának.. Megint túl sokat ittak az újságírók úgy látszik.Feast4 írta:És alig, hogy a héten ezt leírtam jön ez a hír: http://barcanoticias.blog.hu/2015/03/15 ... _a_ligabol" target="_blank
Ez már tényleg mindennek a teteje! Nem tudom Spanyolorságban kinek szúrjuk a szemét, de ez már... Sok autócenzura jönne most ha írhatnék...
Jó hogyne, biztos ki akarják zárni a közül a 2 csapat közül az egyiket, amelyik a nézettség kb 95%-át hozza a ligának.. Megint túl sokat ittak az újságírók úgy látszik.Feast4 írta:És alig, hogy a héten ezt leírtam jön ez a hír: http://barcanoticias.blog.hu/2015/03/15 ... _a_ligabol" target="_blank
Ez már tényleg mindennek a teteje! Nem tudom Spanyolorságban kinek szúrjuk a szemét, de ez már... Sok autócenzura jönne most ha írhatnék...
És alig, hogy a héten ezt leírtam jön ez a hír: http://barcanoticias.blog.hu/2015/03/15 ... _a_ligabol" target="_blankFeast4 írta:Ha bebizonyosodik elvben pénzbírságot kaphatunk ha mi is sárosak vagyunk benne.BarcafanTomee írta:Mik lehetnek az adóügy következményei, ha elitélik?
Csak Bartót érintenék a következmények, vagy az egész klubbot? Tán nem kerül a csapat a kizáráshoz vagy Neymar játékjoga veszélybe.
Nem igazán vagyok képben...
Ha bebizonyosodik elvben pénzbírságot kaphatunk ha mi is sárosak vagyunk benne.BarcafanTomee írta:Mik lehetnek az adóügy következményei, ha elitélik?
Csak Bartót érintenék a következmények, vagy az egész klubbot? Tán nem kerül a csapat a kizáráshoz vagy Neymar játékjoga veszélybe.
Nem igazán vagyok képben...
ez ki? lusta vagyok utánanézni, de vmi olyasmi rémlik h a milannal volt több mint 20 évig sportigazgató. ha ide is annak jön, akkor jó lehetmessideco írta:Ariedo Braida holnap jön Barcelonába rendezni a szerződését.
-A Qatarral való szerződést nem szeretné megújítani, ha lehet, szeretné felbontani. Mezszponzortól nem zárkózik el, a klub anyagi helyzetétől tenné függővé.visca el barca írta:itt egy friss interju beneditoval, angolul.
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... _HP_RI_0_3" target="_blank
tudom h a goal.com tiltott oldal, de remélem elfér
bár én értem mit beszél, biztos sokan örülnének egy magyar nyelvű rövid összefoglalónak a hírekben
egy teljesen nevetséges és jelentéktelen szabályban hibáztak, amit eleve nehéz szabályosan betartani és még nehezebb ellenőrizni. de persze hibáztak, oké, nem is ez a baj az egésszel. hanem hogy egy aránytalanul magas büntetést kaptunk elsőre, nem csak valami pénzbüntetést, vagy figyelmeztetést, és csak mi kaptunk (egyelőre), pedig nyilvánvaló hogy ezt más se tartotta/tarthatta be.Erxy írta:Már megint kezdi az összeesküvések szövését.
Így kezdődött a transferbannál is, Masia no es toca, aztán pár hét múlva csak elismerte, hogy hibáztak. Most se hiszem el egy szavát se.
Komolyan úgy gondolod, hogy az ügyvédek döntöttek arról, hogy több ízben nem adóznak a transzferek után?mess2009 írta: