Igen, mindenki, aki csak alázta őket, kicsit nézzen magába. Főleg, ha lesznek trófeák is.Alcantara írta:Ide mindenki cipőt törölni jár általában.
Én azért egy bónuszpontot mindenképpen adnék a vezetőségnek, még a sokat szidott Zubinak is.
Megszerezték a csatársorba azt a két embert, akikkel tökéletesen lehet tehermentesíteni a világ legjobb játékosát. Elismerésem érte. Minden eurócentet megértek.
Josep Maria Bartomeu
-
- Barça B
Egyetértek veled teljes mértékben.
Ide mindenki cipőt törölni jár általában.
Én azért egy bónuszpontot mindenképpen adnék a vezetőségnek, még a sokat szidott Zubinak is.
Megszerezték a csatársorba azt a két embert, akikkel tökéletesen lehet tehermentesíteni a világ legjobb játékosát. Elismerésem érte. Minden eurócentet megértek.
Annak idején a bajnokság 2/3-a elkövette azt amit a Juventus. Kérdem én miért más a Catania bundázása ( ex has mondtam egy csapatot) mint a Juventusé? Nem egyformán kéne értékelni? A Juventust kizárták, a Milánt talán 16 pontra büntették(Berlusconi vefolyása elég volt, hogy legalább a kizárástól megmentse) már nem emlékszem, random középerős csapatok kaptak még 3-6 pont levonást a következő bajnokság elején. Kisült, hogy az egyetlenegy tisztességes csapat az Inter (Moratti a tulajdons indította el a feljelentéseket aki az egyik legnagyobb oligarha Olaszországban maffia kapcsolatokkal a háta mögött). Így lett Mou az Inter edzője Allegri így lett olasz bajnok edző( zöld asztalnál mert a juvetustól elvettek egy bajnoki címet is) és így kezdődött az Inter felemelkedése és az út a BL győzelemig. Na mármost mindenki pontosan tudta, hogy a Juventus kizárása és a Milán kizsigerelése az olasz foci halálához vezet( jó megnyerték a VB-t de a klubbfociók végképp belehalt), mégis megcsinálták. Azóta se tudtak belőlle helyre jönni. Az Olasz bajnokik 80%-a nézhetetlen kicsi a nézőszám egy elfújt meccsnél már mindenki bundázást említ. Évtizedek lesz mire ezt levetkőzik. Kb. mire khal az a generáció ami emlékszik erre.danianevem írta: A bizonyított bundázást a felvett telefonbeszélgetésekre értettem. Moggit meg előző héten mentették fel, majdnem 9 évvel az ítélet után... De valóban hiányosak az ismereteim, most olvasgatva tényleg a Juventuson csattant az ostor, amikor más csapat is kaphatott volna komolyabb büntetést.
Na figyelembe véve, hogy ezt akkor meg merték csinálni, miért ne mernék újra? Megmondm az okokat is. Az amúgy is 0 magyar bajnokságban két csapat van akiket helyezéstől függetlenül látogatnak, a az Újpest és a Fradi. Egyszerű financiális gondok miatt újra és újra pedig elindulni el tudtak volna, az más kérdés, hogy lehet menet közbe bejhasal a klub ez tény de visszautasították a Fradi nevezését és a mennyei első osztály színvonala a béka feneke alá esett végképp mert nem volt mit nézni. Az, hogy a Debrecen nevető 3. ként hülyére nyerte a bajnoki címeket a 90-es évek végétől a 2000-es évek elejéig töretlenül ellenfél nélkül az minden volt csak jó nem a magyar focinak. (Ne vegye magára egy Debrecen fanatikus se, nem a csapatuk ellen beszélek.)
Harmadik példa a Rangers. Úgy várják a Celtic szurkolók is a Rangers( a Rangers amúgy csőbe ment és nem engedtek nekik licenset vásárolni ha jól tudom, annyira ezt nem követtem) visszatérését mint a messiást, mert a skót bajnokság nézhetetlenné vált, nincs ellenfél, unalmas, és nemzetközi kupában is rendre verik őket. Nincs mire várni egész évben, mert nincs rangadó. És aa skót bajnokot 4. osztályig lecsapni az dÚÚÚrva!
Na a Fifa és az UFA is sorra ezeket végignézte szó nélkül. Sőt alig hiszik, hogy példát statuáljanak valamelyik nagy klubbal, tekintet nélkül az erősségére vagy a a bajnokság szerkezetére. Sőt minnél nagyobb a skalp annál jobb. Ez a per nekünk nagyon nem jó. Ha a két féreg közül valamelyik elkezd a klubbra mutogatni, hogy a klub érdekeit néztem és a klub beleegyezésésvel cselekedtem akkor figyelembe véve, azt mennyire velünk van mostanában a nemzetközi futbalvilág (átigazolási bann) örüljünk ha pénzbírsággal megússzuk. Simán kinézem, hogy a következő 50 évebn se igazolhatunk, ki kell fizetni ezer milliárd eurót és a legrosszabb esetben ezek igen is képpesek kizárásra.
És a másik meg az nem Neymar ellen beszélve mielőttt valaki megvádol, de nincs olyan játékos akinek a megszerzése megér egy ilyan csudázást amit a klubb körül csapnak már évek óta. 3-4 helyen volt a játékjoga? Ez már több mint elég lett volna arra, hogy kihátráljak az üzletből, mert már ránézésre is zavaros. Már két elnök feje fölött lebeg a börtön és a klubb renoméját sem emeli ez a balhé.
Bocsi, hogy hosszúra sikerült remélem valaki elolvassa.

-
- Barça C
- Kapcsolat:
Nagy játékos volt, csodálatos éveket töltött itt, kapott lehetőséget, hogy szakvezetőként folytassa, tehát nem lehetett azt mondani, hogy hálátlanul kidobták. Meg kellene érteni, hogy szakmailag nem fért bele az elképzelésekbe. Mielőtt valaki ezt az egy mondatot belinkelné hozzátenném, az, hogy aszakmai elképzelésről kinek mi a véleménye az megint más kérdés, de itt minden játékoson lehetne rugózni ez alapján.
- danianevem
- Entrenador del Barça
Bartomeu annyit mondott, hogy Tito kérésére igyekeztek a lehető leghamarabb leigazolni Neymart. A klub bevállalta a rizikósabb utat, amit Rosell vezetett. A hangfelvétel a sport-on meghallgatható.
Hülyeség volt megemlítenie Vilanova nevét, de ez nem vádaskodás volt...
Hülyeség volt megemlítenie Vilanova nevét, de ez nem vádaskodás volt...
A bizonyított bundázást a felvett telefonbeszélgetésekre értettem. Moggit meg előző héten mentették fel, majdnem 9 évvel az ítélet után... De valóban hiányosak az ismereteim, most olvasgatva tényleg a Juventuson csattant az ostor, amikor más csapat is kaphatott volna komolyabb büntetést.sneco7 írta:...
- sneco7
- Capitá del Barça
Ne haragudj,de ha egy kicsit utánajártál volna a Juventusos témának,akkor tudhatnád, hogy egyrészről nem bundázás miatt büntették a Juventust. Másrészt azóta kiderült, hogy a Juventus semmi rosszat nem tettm maximum az akkori sportigazgató. Harmadrészt, a sportigazgatót,meg majd mindenki mást is felmentettek az akkori vádak alól. 2 meccs van,amit nem tisztáztak, egyiknek sem volt semmi köze a Juventushoz. 2 dolog miatt fogadta el akkor a Juve a kiszabott büntetést...FIFA/UEFA nyomása, hogy az olaszok elindulhassanak a vb-n illetve, hogy utána ősszel az olasz bajnokság is elindulhasson. Ha a Juvénak nem töketlen az akkori vezetése, akkor valószínűleg nem mentek volna bele a tárgyalás nélküli kizárásba.danianevem írta: Az első érvre: ha tűzzel játszanak, megégethetik magukat. Ha meg is égetik magukat, hát vállalják a következményeit. Az érintett embereket majd elszámoltatják, de ezért még nem zárják ki a klubot...
A másodikra: a Juventus bizonyítottan bundázott (ha a másodosztályba sorolására gondolsz), ami jóval durvább, mivel bírók zsebébe csúsztak a pénzek, nem a menedzserekébe. Nem csak ők kaptak akkor büntetést, de ők kapták jogosan a legszigorúbb szankciót.
Nekem egy érvem van, ami paleszéval egyezik: a spanyol liga alapvetően a Barca vs. Real és az utóbbi években a Messi vs. CR párharcból él. Utóbbi változhat, új szereplők jöhetnek, de sok évtizednyi rivalizálást nem fognak és nem is tudnak pótolni. Saját maga alá ásná a gödröt a spanyol szövetség a Barca esetleges kizárásával.
Csak tisztázni akartam, mert nagyon sokan tévedésben élnek azóta is.
Jah és, hogy a témához is hozzászóljak...ha van gerince Bartomeunak,akkor azonnal beadja lemondását....
szemét banda persze, de nekem már rohadtul elegem van abból, hogy a katalán újságok mennyit ártanak a barcának. vagy az a marcáról jött? mert akkor nem szóltam.
"It's a wrong interpretation to say I was blaming Tito," he said. "I don't like people playing with Vilanova's name. I'm disappointed and we are against those who want to tarnish his reputation."
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- danianevem
- Entrenador del Barça
Az első érvre: ha tűzzel játszanak, megégethetik magukat. Ha meg is égetik magukat, hát vállalják a következményeit. Az érintett embereket majd elszámoltatják, de ezért még nem zárják ki a klubot...Feast4 írta:Két érvem van hogy miért kell komolyan venni ezt. (Remélem tévedek) Az utóbbi években bármikor előszedték a klubbot a lehető legszigorubb büntetést szabták ki rá. A másik érvem a Juventus...
A másodikra: a Juventus bizonyítottan bundázott (ha a másodosztályba sorolására gondolsz), ami jóval durvább, mivel bírók zsebébe csúsztak a pénzek, nem a menedzserekébe. Nem csak ők kaptak akkor büntetést, de ők kapták jogosan a legszigorúbb szankciót.
Nekem egy érvem van, ami paleszéval egyezik: a spanyol liga alapvetően a Barca vs. Real és az utóbbi években a Messi vs. CR párharcból él. Utóbbi változhat, új szereplők jöhetnek, de sok évtizednyi rivalizálást nem fognak és nem is tudnak pótolni. Saját maga alá ásná a gödröt a spanyol szövetség a Barca esetleges kizárásával.
EóKét érvem van hogy miért kell komolyan venni ezt. (Remélem tévedek) Az utóbbi években bármikor előszedték a klubbot a lehető legszigorubb büntetést szabták ki rá. A másik érvem a Juventus...palesz77 írta:Jó hogyne, biztos ki akarják zárni a közül a 2 csapat közül az egyiket, amelyik a nézettség kb 95%-át hozza a ligának.. Megint túl sokat ittak az újságírók úgy látszik.Feast4 írta:És alig, hogy a héten ezt leírtam jön ez a hír: http://barcanoticias.blog.hu/2015/03/15 ... _a_ligabol" target="_blank
Ez már tényleg mindennek a teteje! Nem tudom Spanyolorságban kinek szúrjuk a szemét, de ez már... Sok autócenzura jönne most ha írhatnék...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Jó hogyne, biztos ki akarják zárni a közül a 2 csapat közül az egyiket, amelyik a nézettség kb 95%-át hozza a ligának.. Megint túl sokat ittak az újságírók úgy látszik.Feast4 írta:És alig, hogy a héten ezt leírtam jön ez a hír: http://barcanoticias.blog.hu/2015/03/15 ... _a_ligabol" target="_blank
Ez már tényleg mindennek a teteje! Nem tudom Spanyolorságban kinek szúrjuk a szemét, de ez már... Sok autócenzura jönne most ha írhatnék...

És alig, hogy a héten ezt leírtam jön ez a hír: http://barcanoticias.blog.hu/2015/03/15 ... _a_ligabol" target="_blankFeast4 írta:Ha bebizonyosodik elvben pénzbírságot kaphatunk ha mi is sárosak vagyunk benne.BarcafanTomee írta:Mik lehetnek az adóügy következményei, ha elitélik?
Csak Bartót érintenék a következmények, vagy az egész klubbot? Tán nem kerül a csapat a kizáráshoz vagy Neymar játékjoga veszélybe.
Nem igazán vagyok képben...

Ha bebizonyosodik elvben pénzbírságot kaphatunk ha mi is sárosak vagyunk benne.BarcafanTomee írta:Mik lehetnek az adóügy következményei, ha elitélik?
Csak Bartót érintenék a következmények, vagy az egész klubbot? Tán nem kerül a csapat a kizáráshoz vagy Neymar játékjoga veszélybe.

A klub max pénzbírságot kaphat.

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Mik lehetnek az adóügy következményei, ha elitélik?

- visca el barca
- Presidente del Barça
ez ki? lusta vagyok utánanézni, de vmi olyasmi rémlik h a milannal volt több mint 20 évig sportigazgató. ha ide is annak jön, akkor jó lehetmessideco írta:Ariedo Braida holnap jön Barcelonába rendezni a szerződését.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-A Qatarral való szerződést nem szeretné megújítani, ha lehet, szeretné felbontani. Mezszponzortól nem zárkózik el, a klub anyagi helyzetétől tenné függővé.visca el barca írta:itt egy friss interju beneditoval, angolul.
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... _HP_RI_0_3" target="_blank
tudom h a goal.com tiltott oldal, de remélem elfér
bár én értem mit beszél, biztos sokan örülnének egy magyar nyelvű rövid összefoglalónak a hírekben
-Fejlesztené többek között a Camp Nout.
-A La Masiát megújítaná, mert szerinte eléggé lesüllyedt a színvonal, és az Espanolnak is jobb az utánpótlásnevelője.
-Cruyff-t valamilyen pozícióban szívesen fogadná.
-Guardiola bármikor bármilyen pozícióban szívesen látott, ha elhagyja Münchent.
-Edzőt nem nevezett meg, figyelik Enriquét a szezon végéig, utána döntenek.
-Igazolandó nevet nem mondott, azt majd a maga idejében.
-Messi a világ legjobb játékosa, és a következő évek Barcelonájának alapja.
-Laporta a favorit ha indul, de behozhatónak látja a 10%-os hátrányát
Röviden ennyi
- visca el barca
- Presidente del Barça
itt egy friss interju beneditoval, angolul.
bár én értem mit beszél, biztos sokan örülnének egy magyar nyelvű rövid összefoglalónak a hírekben
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Kristop, a Fifa a büntetés meghozatala előtt úgy 6 hónappal szólt a klubnak, hogy vizsgálat fog indulni, és hogy baj lehet a dologból. Nem vették komolyan a figyelmeztetést.
A klub érdekében pedig még a klub elllen is megyek, nemhogy Bartomeuek (itt most a vélt vagy valós adócsalásra gondolok) ellen.
A klub érdekében pedig még a klub elllen is megyek, nemhogy Bartomeuek (itt most a vélt vagy valós adócsalásra gondolok) ellen.

egy teljesen nevetséges és jelentéktelen szabályban hibáztak, amit eleve nehéz szabályosan betartani és még nehezebb ellenőrizni. de persze hibáztak, oké, nem is ez a baj az egésszel. hanem hogy egy aránytalanul magas büntetést kaptunk elsőre, nem csak valami pénzbüntetést, vagy figyelmeztetést, és csak mi kaptunk (egyelőre), pedig nyilvánvaló hogy ezt más se tartotta/tarthatta be.Erxy írta:Már megint kezdi az összeesküvések szövését.
Így kezdődött a transferbannál is, Masia no es toca, aztán pár hét múlva csak elismerte, hogy hibáztak. Most se hiszem el egy szavát se.
attól, hogy nem szeretjük a vezetést, szerintem magát a klubot védenünk kell az igazságtalanságok ellen, mégha ezzel olyan helyzetbe is kerülünk, hogy egyet kell értenünk velük néha.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
Komolyan úgy gondolod, hogy az ügyvédek döntöttek arról, hogy több ízben nem adóznak a transzferek után?mess2009 írta:

Az ártatlanság vélelme pedig már régen elbukott, kb akkor, amikor kiderült, hogy egy pumpát nem tudnak anélkül megvenni a klubnál, hogy közben ne sikkasszanak, lopjanak vagy csaljanak egy kicsit. Undorító az egész brigád, a klub történelmének legmocskosabb vezetése. Remélem, hogy pár év börtönt kapnak és nem ússzák meg bírságokkal.[/quote]
ebből a" gyűlölet fröccsből" amit itt összehordasz egyszerűen : semmi nem igaz.
nem állítom, hogy az adó csalás - ha megállapítják - nem árt a klubnak de itt nem egyéni érdekekről és korrupcióról van szó, hanem az átigazolási trükkök,trendek, stiklik, alkalmazásáról ami alkalmasint kockázattal jár és a jó szándék (valaki rátermettsége híján) visszájára fordul.[/quote]
Arról nem beszélve, hogy minden klub követ el stikliket, szerte a világon. Hogy mi az igazság sosem fog kiderülni. De egy biztos: igaza van JMB-nak, hogy elég érdekes, miért Neymarral kezdődött el? És nem biztos, hogy a legjobb dolog belekeverni, de bizony a függetlenség mellett mindig is kiállt a klub. A játékosok egyénileg is.
Szóval én sem hiszem, hogy itt egy véletlen lebukásról lenne szó.
Úgy tűnik, hogy nem elég odaát a meccsenkénti tizi befújása...