Alcantara írta:Én is bízom benne, hogy a hétvégén már a kispadon találja magát. Látszik ,hogy régen volt a téli szünet(1 hónapja) azóta elfáradt fejben, csak bohóckodik a kapu előtt.
Ez itt nem a brazil bajnokság, ez így nagyon kevés lesz Taralyos!
Ott van Pedro, ő már bizonyított, simán kezdhet helyette.
Sőt! Továbbmegyek. Én akár az eladását is el tudnám képzelni év végén, ha van érte egy jó ajánlat. Bomlasztja a csapatot, nem véletlenül nevette ki Messi, a tizi után.
Mellesleg Rossell hozta ide, róla meg tudjuk, minden húzása a klubbot gyengítette.
Messi mosolygott, és nem kinevette, de biztosan jobb reakció lett volna, ha elkezd vele ordibálni és anyázni, hogy miért ilyen pancser. Ez a megoldás nagyon csapatépítő lett volna. Én is remélem, hogy hétvégén pihen, de nem azért, mert gyenge, hanem azért, mert elfáradt. Pedroval meg össze sem lehet hasonlítani. Nagyon sokat köszönhetünk idén Neymar-nak, és semmi értelme sem lenne eladni.
Nem értem miért van az, hogy ha egy játékos több hónapon át jól játszik, és utána van egy gyengébb meccse (amin azért volt pár szép megmozdulása) máris előjönnek azok a hangok, hogy el kell adni. Bár akik ilyeneket mondanak biztosan mindig mindent jól csinálnak.