Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messi mosolygott, és nem kinevette, de biztosan jobb reakció lett volna, ha elkezd vele ordibálni és anyázni, hogy miért ilyen pancser. Ez a megoldás nagyon csapatépítő lett volna. Én is remélem, hogy hétvégén pihen, de nem azért, mert gyenge, hanem azért, mert elfáradt. Pedroval meg össze sem lehet hasonlítani. Nagyon sokat köszönhetünk idén Neymar-nak, és semmi értelme sem lenne eladni.Alcantara írta:Én is bízom benne, hogy a hétvégén már a kispadon találja magát. Látszik ,hogy régen volt a téli szünet(1 hónapja) azóta elfáradt fejben, csak bohóckodik a kapu előtt.
Ez itt nem a brazil bajnokság, ez így nagyon kevés lesz Taralyos!
Ott van Pedro, ő már bizonyított, simán kezdhet helyette.
Sőt! Továbbmegyek. Én akár az eladását is el tudnám képzelni év végén, ha van érte egy jó ajánlat. Bomlasztja a csapatot, nem véletlenül nevette ki Messi, a tizi után.
Mellesleg Rossell hozta ide, róla meg tudjuk, minden húzása a klubbot gyengítette.
Vagy koncentralni, a helyzeteket nem elbohockodni, nem totyorogni a 11es elott, edzesrol nem kesni,stb.noname írta:Van egy olyan érzésem h lesz alkalma pihenni egyet a hétvégén.
Igazából egy helyzetet tudok mondani amit tényleg elszerencsétlenkedett. Amikor Adriano betette neki középre, ő pedig egy az egyben a kapusba rúgta. A többi olyan volt amit emberelőnyben, 2-3 gólos vezetéssel a meccs vége felé már bőven belefér. 0:0-nál biztosra veszem, hogy nem próbálja átemelni a kapuson, mikor olyan helyzetben van. De volt vagy 2 ilyen. Szóval én nem aggódok a helyzetkihasználásán, éles helyzetben nem ilyen megoldásokat választ, ezt láttuk már.palesz77 írta:off: Nekem is úgy rémlik, hogy szétmentek. Pedig tiszteltem is Danit, hogy nem szállt el, és együtt maradt a "csúnyácskább" feleségével - focista szemmel az volt szerintem -, de aztán engedett a csábításnak gondolom..Daweed írta:Felesége, és 2 gyereke is van(bár mintha az rémlene, hogy pár éve szétmentek a feleségével, de lehet hogy valakivel keverem)
![]()
on.: Neymar tegnap kapu előtt olyan volt mint tavaly, ha jobban koncentrál 3-4-et simán eltehetett volna, de túllazázta. Sima meccsnél mondjuk belefér, csak nem hittem, hogy tőle újra olyan szerencsétlenkedéseket fogunk látni a kapu torkában, mint tegnap..De mezőnyben pazar volt legalább!
off: Nekem is úgy rémlik, hogy szétmentek. Pedig tiszteltem is Danit, hogy nem szállt el, és együtt maradt a "csúnyácskább" feleségével - focista szemmel az volt szerintem -, de aztán engedett a csábításnak gondolom..Daweed írta:Felesége, és 2 gyereke is van(bár mintha az rémlene, hogy pár éve szétmentek a feleségével, de lehet hogy valakivel keverem)
Felesége, és 2 gyereke is vanMQuCsabi írta:Kicsit Daninál maradnék: Meleg?Egyedül vele nem volt ott a családja. Na meg Ney, de róla már hallottunk sok mindent. Daninak volt már bármikor valakije?
Na de ettől rémálmai lehetnek szegény porontyoknakblupatrik írta:A gyerekzsúrokra mindig kell egy bohóc, csak be akart vágódni a kölökynélNormandia írta:Arról én is csak ott olvastam, de találtam Milan Pique szülinapi bulijáról képeket. Alves megint nem hazudtolta meg magát az öltözködésével.![]()
http://barcarazza.blog.hu/2015/01/23/at ... n_piquenek" target="_blank
A gyerekzsúrokra mindig kell egy bohóc, csak be akart vágódni a kölökynélNormandia írta:Arról én is csak ott olvastam, de találtam Milan Pique szülinapi bulijáról képeket. Alves megint nem hazudtolta meg magát az öltözködésével.![]()
http://barcarazza.blog.hu/2015/01/23/at ... n_piquenek" target="_blank
0-0-nál nem így oldotta volna meg őket, ez biztos.BarcafanTomee írta:Ami a átemeléseket illeti van még mit tanulnia Messitől, 3x adta fel Gorkának ma. Meg amúgy is sokat kihagyott ma, de belefért most bőven.
Arról én is csak ott olvastam, de találtam Milan Pique szülinapi bulijáról képeket. Alves megint nem hazudtolta meg magát az öltözködésével.BarcafanTomee írta:A főoldali cikkben, LE-től kérdezték az újságírók, Neymar szülinapi bulijáról és késéséről.
Erről tud valaki valamit?
Gondolom az edzésről késhetett pár percet, meg nem lehetett szomjas előző este
Isten éltesse! Kivételes nap ez a február 5. a fociban. Neymar, C. Ronaldo, Tévez, Januzaj, Maldini, Hagi... Csak hogy egy pár nevet említsek. Nem sokkal csúsztam le én sem erről a napról, vajon mi lett volna, ha...hank1ee írta:Isten éltessen haver! Egyébként ma született CR(30) és Tévez(31) is, érdekességképpen.